Van, aki örömmel, és van olyan is, aki dühösen duzzogva gondol vissza az exeire. A Life.hu-n és a Szexpázsit blog Facebook oldalán meghirdetett felhívásban arra kértük olvasóinkat, jellemezzék filmcímekkel korábbi szerelmeiket és kapcsolataikat. A különböző kategóriák mozijaira most te is szavazhatsz.

Sokszor érezted magad elhanyagoltnak és magányosnak a korábbi kapcsolatodban? Együtt jártál valakivel, de olyan egyedül voltál, hogy a barátaid olyan párnát vettek neked Valentin-napra, amivel csókolózni is lehet? Akkor az alábbi filmekből válassz!

Forrás: Thinkstock

A viszonyotok igazi katasztrófa volt? És csoda, hogy túlélted? Akárcsak Madeleine Astor a Titanic-tragédiáját? Íme a neked való mozifilmek.

Anyuci kicsi fiával jártál? Egy sráccal, aki sosem nőtt fel? Akkor először olvasd el Így lesz kezes bárány az anyucihoz szokott pasiból című cikkünket, utána pedig válassz egy hozzá illő filmalkotást!

Megcsalt a szemét? Aztán dobott? Küldd át neki Hűség vagy megcsalás? - Ezért lépünk félre című írásunkat, majd pedig felejtsd el ismét, ahogy tetted ezt eddig is. Az alábbi szuperprodukciók egész biztos tökéletesen jellemzik szerencsétlent:

Esetleg te kacsintottál félre? És ezért lett vége köztetek? Oda se neki. Ezért hűtlen a hegyi pocok című Müller Péter értekezés után most magadat jellemezheted:

Forrás: Thinkstock

Persze-persze, nem a méret a lényeg, de azért legyünk őszinték, igencsak kiábrándító, ha kedvesünk szerszáma nem ideális a számunkra. Nálatok is ez volt a gond? Ajánlott olvasmány a témában: 10 szexpóz kicsiknek és nagyoknak: Érezd óriásinak a pasid!

Szakítás után alig tudtad levakarni a srácot? Természetesen ebben a témában is van egy cikkünk, Férfivélemény: Túlélési taktikák szakítás után.

Szenvedélyesen szerettétek egymást? Állandóan egymáshoz csapott titeket a vágy? Válassz a legerotikusabb címek közül:

Ő volt a legszuperebb pasi a világon? Imádtad és maximálisan oda voltál érte? Mondj róla valami jót, és válaszd ki neki a legkirályabb filmet!