Arról már írtunk, mi okoz komoly fejtörést 30 felé egy nőnek. Arra is kíváncsiak voltunk, a pasik hogyan vélekednek erről, ezért hát megkédeztük őket. Különös, hogy igen nagy a hasonlóság a két lista között.

Mi az, amit 18 évesen imádtál, de mára elviselhetetlen kínokat jelent?

Roland 27, építész
Lagziba járás: Hogy miért? Mert eleinte dugiban iszogatsz, hiszen mégis csak ott vannak muterék, így nem készühetsz ki teljesen. A nagybácsid azert tud róla, ezért csempész neked némi piát. Elvagy, de annyit azért nem iszol, hogy berugj. Maximum nagyon hajnalra. De akkor már csak röhögsz a részegeken.

Gyerekként még megúszhattad, de most már túl idős vagy, ezért kötelességed külön is gratulálni, és odaadni az ajándékot, ami amúgy neked sem igazan tetszik, de ez van.

Ráadásul mindenkinek el kell mesélned ugyanazt a sztorit a munkádról, meg hogy milyen terveid vannak. Ja, és a legjobb, a kevenc kérdésem, hogy mégis mi lett azzal a lánnyal, akit azt se tudják már, hogy hívnak, de emlékeznek rá, hogy a múltkor vele voltál...
Péter 28, közgazdász
Szex: 18 évesen még örülsz, ha nagyritkán bejutsz egy bugyiba. A legnagyobb gondot az jelenti, hogy nem vagy még teljesen biztos a saját képességeidben. Szereted a szexet, de kicsit aggódsz, hogy mi van akkor, ha a lány beszámol rólad a többi csajnak a suliban. Már pedig a nők biztosan beszámolnak erről a suliban...

Ezzel szemben 30 felé van egy nap mondjuk két szar tárgyalásod, és későn érsz haza a melóból. Ritkábban sörözöl a haverokkal is. Még ha pont lenne is kedved a barátnőddel dugni, akivel egyébként már évek óta együtt vagytok, túl kényelmes vagy már hozzá, és gyakran érzed úgy, hogy "pont ma" nem akarod lenyűgözni... Már az sem érdekel, hogy a lepcses barátnői mit gondolnak majd rólad, és arról, hogyan teljesítesz az ágyban. Ez téged akkor is hidegen hagyna, ha a csajod be is merné vallani nekik, hogy nem kap meg mindent. Lehet, hogy kicsit kemény vagyok, és egy női magazinba ezt nem így kellene leírni, de sajnos ez van...
Balázs 29, projektmenedzser
Ismerkedés: A csajozás sokkal egyszerűbbnek tűnt 18 évesen, mert nem támasztottam komoly igényeket a lányok felé, és legyünk őszinték, ők sem felém. Elég volt ha jól nézett ki, ez persze erősen függött attól, hogy épp hány ezreléknél álltam, vagy ha volt piája, esetleg unatkoztam.

Legtöbbször a lányoknak sem kellett több. Egy elfogadhatóan, vagy legalább nyomokban viccet tartalmazó nyitószöveg, egy félmosoly, a VBK, és a szakadt exploited póló. Most viszont már akarva akaratlan elvárásokat támasztunk a másik felé. Ettől persze nem rosszabb, csak egy fokkal nehezebb az ismerkedés.

 

István 30, könyvelő
Nyaralás: Mikor18 éves voltam, nyaralásnak számított, ha fogtuk a cuccunkat, és lementünk vadkempingezni valahová, természetesen valami fiatalos bulihely közelébe. Nem zavart a földön alvás egy hálózsákban, sem az, hogy egy közkútnál kellett reggel hideg vízben fürödni. Kajának megfelelt a vizes zsemle és a párizsi, vagy a konzervmájkrém is, de ha választani kellett sör vagy kaja között, sosem hezitáltam.

Mára már utálok a földön aludni, és ha naponta egyszer nem eszem meleg ételt, elég zabos vagyok. Szeretem a forró vizes zuhanyt és a légkondicionálót, így ezekről sem szívesen mondok le, ha pihenni megyek. Régebben a legjobban vonattal szerettem utazni, a fülkék közötti le és felszálló részen, ahol menet közeben kinyitottuk az ajtót, a földön ültünk, dohányoztunk, ittunk és néztük az elhúzó tájat. Mostanra ez nem csak, hogy kényelmetlen és koszos lenne, de még veszélyes is. Akkor ez nem igazán zavart, ma viszont csakis autóval mennék.
Domonkos 31, eladó
Bulizás: A legnehezebb a hajnalig tartó piálás és bulizás. Mikor18 voltam, az esték egy jelentős része részeges tivornyába fulladt, aminek a végét lehetetlen volt előre kiszámítani, de valahogy akkoriban nem is érdekelt. Volt, hogy egy árok partján talált a reggel egy csinos kis monoklival, vagy éppen a Balatonnál, egy partra húzott vízibiciklin fekve egy lánnyal, akit úgy éjfél táján ismerhettem meg. Vagy csak a barátaimmal beszélgettünk át egy éjszakát a beton pingpongasztaloknál.

Most már éjfélekor vonzóbb az ágy, mint bármilyen tivornya, és ezen nem tudok, és nem is szeretnék változtatni.