Újabb dögös modellt szemelt ki Leonardo Dicaprio

Forrás: Instagram/ Kelly Rohrbach -
kaland modell Sports Illustrated dögös hétvége romantika Leonardo DiCaprio bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány hete írtunk arról, hogy a sármos színész egy barna hajú szépséggel randizik, máris egy szőkére váltott a modellvadász DiCaprio.

Cannes-ban még a szexi Caroline Austinnal yachtozott a nőfaló színész, most pedig egy újabb modellel, Kelly Rohrbachal hozták hírbe. A 24 éves lány a nagy mellekről és bikinikről híres Sports Illustrated magazin egyik modellje.

Forrás: Instagram/ Kelly Rohrbach

A párocska állítólag együtt töltötte a hétvégét, többen is látták őket romantikázni. Már csak az a kérdés, hogy a 40 éves színész számára ez csak egy kaland volt, vagy többet is szeretne a dúskeblű lánytól.

Forrás: Instagram/ Kelly Rohrbach

Leonardo DiCaprio az élet császára

Kíváncsi vagy rá, milyen nőket kapott meg a sármos színész? A Life.hu cikkéből megtudhatod!

Forrás: Instagram/ Kelly Rohrbach

3 millió forintot fizetett egy táskáért DiCaprio

A cannes-i filmfesztivál keretein belül megrendezett aukciós gálán Leonardo DiCaprio is beszállt a licitháborúba. Végül 3 millió forintot fizetett ki egy kistáskáért. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Hoppá! Kirakta a fenekét a celebcsemetehttp://www.life.hu/trend/20150602-tallulah-willis-kitette-a-feneket.htmlBruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya sem szégyenlős, ugyanis megvillantotta a nagyvilágnak formás fenekét.Trend--100 év frizuratrendje 1 percbenhttp://www.life.hu/trend/20150602-100-ev-frizuratrendje-1-percben.htmlAz 1910-es évektől a 2010-es évekig veszi sorra a videó az aktuális frizuratrendeket.TrendOrigoHónaljfehérneművel sokkol a luxusmárkahttp://www.life.hu/trend/20150602-honaljfehernemuvel-sokkol-a-luxusmarka.htmlA Jain Pain fehérneműmárka becsapós kampánnyal akar vásárlókat nyerni. Cicik és popsik helyett hónalj-, térd- és könyökhajlatokban, -domborulatokon fotózták a szexi fehérneműket.TrendOrigoA japánok csupaszon szeretik - így szőrtelenítenek a nagyvilágbanhttp://www.life.hu/trend/20150522-szortelenites-vilagszerte-hol-mi-a-szokas-mi-a-trend.htmlAhány ország, annyi szokás – így van ez a szőrtelenítéssel is. Míg a világ egyik felén ciki, ha van szőr, addig máshol természetes még az is, ha a bikini alól kisebb bozót nézeget ki. Eláruljuk, hol hogyan csinálják.TrendThinkstock5+1 eset, amikor a Kendall-Kardashian família sokkolta a világothttp://www.life.hu/trend/20150602-a-jenner-kardashian-csalad-tobbszor-sokkolta-mar-a-vilagot.htmlHa világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát. TrendAFPGiorgio Armani egy szál fecskében lazulthttp://www.life.hu/trend/20150601-giorgio-armani-egy-szal-fecskeen-elvezte-a-tengerpartot-es-a-napsutest.htmlA 80 éves olasz divattervező egészen új oldalát mutatta meg a spanyol tengerparton.Trend--

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.