Valahányszor összeveszünk, ő lefekszik mással - Élet egy szexfüggő férj mellett

párkapcsolat szex szexfüggőség hűtlenség megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Egyesült Államokban élő 31 éves Sophie Jaffe szinte azonnal beleszeretett Adiba, és hamarosan hozzá is ment, ám csak évekkel később jött rá, hogy férje szexfüggő. Az alábbiakban arról mesél, hogyan oldották meg együtt ezt a helyzetet, és mi a titka annak, hogy kapcsolatuk ma erősebb, mint valaha.

Sophie és Adi még 2005-ben ismerkedtek meg az egyetemen, és hamarosan elválaszthatatlanok lettek. Még az első hivatalos randijuk előtt Adi bevallotta a lánynak, hogy korábban szexfüggő volt, ami miatt börtönben és elvonón is járt, ám ma már teljesen tiszta. A lány még örült is annak, hogy ilyen őszinte a barátja, ám még alig voltak együtt két éve, amikor Adi megcsalta.

A fiú azonnal bevallotta botlását, Sophie azonban szakított vele, és egészen Thaiföldig utazott, hogy távol legyen tőle. Egy év elteltével viszont levelet kapott Aditól, amiben a férfi azt írta, még mindig szereti. Sophie rájött, hogy neki is hiányzott a barátja, ezért megbeszélték, hogy újrakezdik, de elmennek egy terápiára, nehogy megismétlődjön az előző botlás. Már jegyesek voltak, amikor Sophie egyszer belepillantott párja telefonjába, és azt látta, hogy más nőkkel vált szexuális tartalmú SMS-eket.

Forrás: Thinkstock

Mikor rákérdezett a dologra, Adi bevallotta, hogy szexfüggő, és valahányszor összevesznek, ő azonnal lefekszik valaki mással.

A férfi elkezdett járni az Anonim Szexfüggők Társaságába, emellett együtt is jártak terapeutához, és házasságuk után hamarosan kiderült, hogy gyermekük lesz. A helyzet azonban nem javult, sőt, Sophie rájött, hogy férje egy olyan weboldalra regisztrált, ahol házas emberek keresnek maguknak szexpartnereket. Adi álnéven levelezett idegen nőkkel, akikkel pikáns leveleket váltottak, és meztelen fényképeket küldözgettek egymásnak.

A férj esküdözött, hogy egyikkel sem találkozott, de Sophie már nem bízott benne, és vissza akarta adni a jegygyűrűjét. Végül még egy esélyt adott férjének, így újabb terápiába fogtak, amely során hamarosan fény derült arra is, mi áll Adi szexfüggősége hátterében.

Gyerekként Adinak sosem mondták a szülei, hogy szeretik, ezért folyton szeretethiánya volt,

és valahányszor rosszul érezte magát egy helyzetben, azonnal menekülőre fogta: korábban a droghoz menekült, később a szexhez.

Sophie és Adi Jaffe Forrás: Facebook/Sophie Aaronson Jaffe

Sophie és Adi ma már hat éve házasok, és boldogabbak, mint valaha. Sophie egyre jobban bízik férjében, és kiegyensúlyozott, boldog házaséletet élnek. Adi ma már másoknak segít megszabadulni függőségeiktől, míg Sophie Los Angeles egyik ismert egészség- és wellness-szakértőjeként dolgozik, két gyermekük van, Kai és Leo.

Csak arra tudnak gondolni: Szexfüggők a moziban (18+)

Szexőrültek, nimfomániások, csillapíthatatlan nemi étvággyal megáldott és megvert figurák. Nemcsak az életben, a mozivásznon is. Korábban összeállítottunk egy listát a Life.hu-n a témát feldolgozó legjobb alkotásokból. Íme!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.