Tóth Gabi: "Sosem voltam könnyen kapható lány, sok férfi mégis ezt gondolja rólam"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Tóth Gabi TV2 Sztárban sztár szerelem nyilvánosság magánélet Trap kapitány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő úgy döntött: eljött az ideje, hogy családját és szerelmét megvédje a nyilvánosságtól. Állítása szerint ugyanis sokszor festettek róla hamis képet, megpróbálták vadóc férfifalónak beállítani.

Sok pletyka kelt szárnyra arról, hogy Tóth Gabi és egykori mentoráltja, Trap kapitány egy párt alkotnak, de most már a hivatalosan is felvállalják szerelmüket. Az énekesnő a Story magazinban elárulta, hogy szeretné megvédeni párkapcsolatát a nyilvánosságtól.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Úgy döntöttem, ezentúl megvédem a szerelmemet, a családomat, a barátaimat. Attól, hogy ismert vagyok, nem biztos, hogy ők is szeretnének reflektorfénybe kerülni. Régóta tudom, az ismertség komolyan beleszólhat egy párkapcsolatba - árulta el Gabi hozzátéve, hogy sokszor festettek róla hamis képet.

"Például, hogy egy vadóc férfifaló vagyok (...) Pedig én sosem voltam könnyen kapható lány, sok férfi mégis ezt gondolja rólam" – tette hozzá.

Gabi az Instagramon is megmutatta, mennyire szereik egymást:

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.