A legfrissebb hírek szerint a sármos színész eljegyezte Kelly Rohrbach modellt, akivel nágy hónapja alkotnak egy párt.

modellmániás színész a Sports Illustrated magazin szexi felfedezettjével június elején kezdett el randizni. Nagyon jól érzi magát a dögös csajjal, barátaik szerint igazi szellemi társra talált benne: „Leo imádja, hogy ő több mint egy szép pofi. Igazi intellektuális társa lelt. A szenvedélyük is közös: órákig beszélgetnek társadalmi kérdésekről, mint az éhezés, vagy a globális felmelegedés.”

Forrás: AFP

A lánykérés is egy ilyen beszélgetésen esett meg még szeptember 26-án. „Éppen egy New York-i étteremben vacsoráztak, és szokás szerint elmerültek a beszélgetésben. Leo egyszer csak megállt, ránézett, és azt mondta: vele akarja leélni az egész életét. Kelly teljesen ledöbbent, de Leo meggyőzte, hogy komolyan beszél, erre persze igent mondott. Egy csókkal pecsételték meg a váratlan lánykérést” – mesélte egy közeli ismerős.

Leo az élet császára: Ők mind megvoltak neki!
A sármos színész tavaly töltötte be a 40. életévét, ennek apropóján pedig összegyűjtöttük, hogy kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjaik között tarthatták, kezeik közül azonban kicsúszott a híresség. Íme a hölgyek egytől egyig.