Jól vigyázz, ha az első randik valamelyikén sütit rendelsz - imádott édességed ugyanis többet elárul rólad, mint gondolnád!

Ha rajongsz a brownie-ért, akkor te olyan lány vagy, aki akkor is képes az összebújásra, ha épp nincs belezúgva a srácba, azt viszont nagyra értékeled, ha a pasi időt és energiát szán arra, hogy téged kényeztessen.

Forrás: Thinkstock

Ha imádod a créme brulée-t, akkor nem bánod, ha az összebújáskor egészen az alapoknál kezditek, és a partnered csak szépen, fokozatosan juttat el téged a csúcsra. Nem szereted a durr bele pasikat, te inkább kiélvezed a pillanatot. 

Télen-nyáron odavagy a fagyiért? Akkor te az a fajta csaj vagy, aki imádja a különböző, különleges érzeteket a hálószobában - téged például pár jégkockával nagyon is lehet kényeztetni...

Nagy kedvenced az almás pite? Nyilván a legszívesebben az ágyban bújsz össze partnereddel, de nálad jobban kevesen rajonganak a tökéletes ágyért. Téged igenis felizgat, ha egy olyan ágyban bújtok össze, ami gyönyörű, tiszta, rendezett, és odavagy azért, amikor egyenként szabadultok meg összebújás közben a különböző takaróktól, párnáktól...

Forrás: Thinkstock

 

Szereted a morzsasütit? Téged aztán nem érdekel, épp hol estek egymásnak a partnereddel, és a kényelmetlen helyszíneksem zavarnak túlzottan - te a pillanat hevében az égvilágon mindenre képes vagy. 

Sajttorta függő vagy? Imádod keverni a dolgokat egymással - a szexuális játékszereketneked találták ki!