Kedvenc süteményed elárulja, milyen vagy a szexben

Forrás: Thinkstock -
szex erotika sütemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól vigyázz, ha az első randik valamelyikén sütit rendelsz - imádott édességed ugyanis többet elárul rólad, mint gondolnád!

Ha rajongsz a brownie-ért,

akkor te olyan lány vagy, aki akkor is képes az összebújásra, ha épp nincs belezúgva a srácba, azt viszont nagyra értékeled, ha a pasi időt és energiát szán arra, hogy téged kényeztessen.

Forrás: Thinkstock

Ha imádod a créme brulée-t,

akkor nem bánod, ha az összebújáskor egészen az alapoknál kezditek, és a partnered csak szépen, fokozatosan juttat el téged a csúcsra. Nem szereted a durr bele pasikat, te inkább kiélvezed a pillanatot.

Télen-nyáron odavagy a fagyiért?

Akkor te az a fajta csaj vagy, aki imádja a különböző, különleges érzeteket a hálószobában - téged például pár jégkockával nagyon is lehet kényeztetni...

Nagy kedvenced az almás pite?

Nyilván a legszívesebben az ágyban bújsz össze partnereddel, de nálad jobban kevesen rajonganak a tökéletes ágyért. Téged igenis felizgat, ha egy olyan ágyban bújtok össze, ami gyönyörű, tiszta, rendezett, és odavagy azért, amikor egyenként szabadultok meg összebújás közben a különböző takaróktól, párnáktól...

Forrás: Thinkstock

Szereted a morzsasütit?

Téged aztán nem érdekel, épp hol estek egymásnak a partnereddel, és a kényelmetlen helyszíneksem zavarnak túlzottan - te a pillanat hevében az égvilágon mindenre képes vagy.

Sajttorta függő vagy?

Imádod keverni a dolgokat egymással - a szexuális játékszereketneked találták ki!

Vér? Vizelet? Széklet? Ezek a legmeghökkentőbb szexfétisek (18+)http://www.life.hu/intim/20131009-szex-fetisek-fajdalom-izgalom-elvezet-a-legdurvabb-szexfetisek-fajdalomba-agyazott.htmlOstor csattan, bilincs csörren, csikorog a latex és csizmasarkak süllyednek a bőrbe. Nekünk persze azonnal a fétisek jutnak eszünkbe, hiszen ezek a szexkellékek valamennyire eltérnek a normálistól. Ahhoz azonban, hogy a különösen durva és már-már visszataszító fétisekig eljussunk, a csúnya beszédnél jóval mélyebbre kell ásnunk. IntimThinkstock5 szextipp a hosszú párkapcsolatban élőknekhttp://www.life.hu/intim/20151114-5-tipp-a-jo-szexhez-hosszu-parkapcsolatban-eloknek.htmlA hosszú ideje együttlévők viszonya nem jelent egyet az unalommal és az ellaposodással. Tippeket gyűjtöttünk ahhoz, hogy életben tartsátok a szenvedély lángját – íme. Intim--Király Viktor: "Irányítható vagyok..."http://www.life.hu/intim/20151113-kiraly-viktor-iranyithato-a-szerelemben.htmlNem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, Király Viktorért bomlanak a nők. Az énekes azonban ennek ellenére a hosszú távú kapcsolatok híve, sikereit soha nem használta ki. Intim--Sebestyén Balázs bevállalós szexpózt lesett el kollégáitól http://www.life.hu/intim/20151113-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-gyertek-at-szombat-este-musorvezetoje-intim-titkokat-feszeget.htmlA műsorvezető a Gyertek át szombat este forgatásán új hálószobai praktikát les el az egyik játéknak köszönhetően. Intim--Újra együtt az álompár! - Kibékült egykori vőlegényével Lolahttp://www.life.hu/intim/20151113-lola-kibekult-szerelmevel-ujra-teljes-a-boldogsag-az-enekesno-eleteben.htmlA fiatal énekesnő számára nagy fájdalommal járt a szakítás, és törésként élte meg a történteket. Bár akkor véglegesnek tűnt, a jelek szerint mégsem bírták sokáig egymás nélkül a szerelmesek. Intim--Hozzámegy 17 évvel fiatalabb szerelméhez Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/intim/20151114-jennifer-lopez-enekesno-osszehazasodik-a-17-evvel-fiatalabb-casper-smart-koreografus-tancossal.htmlA 46 éves popdíva a hírek szerint alig várja, hogy végre kimondhassa a boldogító igent "hol van, hol nincs" pasijának, Caspert Smartnak, akinek a legnagyobb titokban akar örök hűséget esküdni a srác szüleinek meseszép birtokán. IntimNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.