Mitől indul be legjobban a pasi? Születésnapja elárulja

szex férfi szexualitás horoszkóp erogén zóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit más érintéssel lehet tűzbe hozni. Ez természetesen függ attól is, hogy milyen csillagjegyben született. A Life.hu erogénzóna-horoszkópjából most mindent megtudhatsz a párodról - és magadról is.

A Kos legizgathatóbb pontja a feje és a füle. Egy kis fülcimpa-harapdálással szinte az őrületbe lehet kergetni. De ha érzékien beletúrsz a hajába, azzal is kiválthatod a kellő hatást.

Ha kíváncsi vagy, milyen módszerekkel kényeztetheted, olvasd fel a Life.hu korábbi cikkét, ahol összegyűjtöttük a férfiak legérzékenyebb pontjait.

A Bika legizgathatóbb pontja a szája és az orra. Értsd úgy is, mint a szaglása és az ízlelése. Számára nincs izgatóbb az arca kényeztetésénél, akár kézzel, akár szájjal csinálod. És az ízek, az illatok... teljesen tűzbe hozhatják őt. Ugyanakkor le is lombozhatják a lelkesedését, ha esetleg valamelyik nincs az ínyére.

Mi izgathatna fel jobban egy Ikreket, mint a nyakának és mellkasának kényeztetése? Semmi! Imádja, ha a nyakát csókolgatod, akár finoman harapdálhatod is. Teljesen elalél attól, ha a mellkasát cirógatod, puszilgatod. Figyelem, a mellbimbója különösen érzékeny! És nemcsak az övé, az Ikrek hölgyeké is. A mellek megfelelő kényeztetéséhez olvasd el a Ne tekergesd a mellbimbót! című korábbi cikkünket.

A Rák igazán konzervatív pasi, így a szexben sem szereti az extrém dolgokat. Maradj te is visszafogott úgy általában, de ha a fülcimpája vagy a mellkasa közelében jársz a száddal, a kezeddel, nyugodtan lehetsz a szenvedélyesnél is szenvedélyesebb. A körmeidet viszont húzd vissza, egy karmolós vadmacska mellett elbizonytalanodik.

Egy Oroszlán legérzékenyebb testtája a gerince, masszírozd meg minden együttlétnél a hátát, és cserébe nem tudsz olyat kérni, amit ne teljesítene! Imádja az alsóajkának kényeztetését is, a forró csókolózás alatt mindenképpen szentelj időt külön erre az erogén zónára is!

Ha ügyes vagy, egy Szűzből is ki tudod hozni a szenvedélyes szeretőt. Ehhez azonban tudnod kell, hogy a gyenge pontja... a hasa és az ágyéka. De semmiképpen se térj egyből a lényegre, haladj fentről lefelé, az erogén zónáinál viszont időzz sokáig, kézzel, szájjal, tejszínhabbal...

Mivel izgathatnál fel jobban egy Mérleget, mint a feneke és a combja izgatásával? Talán még azzal, ha a csípőjébe markolsz vagy a popsiját paskolod, miközben ő kényeztet téged. Így nemcsak irányíthatod őt, hanem azt is jelezheted neki egy erőteljes szorítással, hogy mennyire jó neked...

Egy Skorpió nem ismer határokat, sem gátlásokat, ha szexről van szó. A legjobban azt szereti, ha rögtön a lényegre térsz, egyáltalán nem szégyenlősködik, nem élvezi a felesleges köröket. És azt sem szereti, ha te játszod az ártatlant! Minél pikánsabb a játék, annál jobban élvezi!

Egy Nyilast úgy tudsz a legjobban tűzbe hozni, ha a combját masszírozod, csókolod, harapdálod lelkesen. Ezt imádja! Ha már túl vagytok az izgatáson és az aktusra kerül a sor, pattanj nyeregbe! Semmit sem élvez annyira, mint a látványt, ahogy fölé magasodsz.

Szeretnél egy Bakot térdre kényszeríteni? Izgasd a térdhajlatát! Markolj a csípőjébe! Csókold a combját! Legyél fantáziadús, mert ő nem kimondottan újító szerető, ugyanakkor élvezi, ha különböző rosszaságokra tanítják...

A Vízöntő a kalandok megszállottja, neked is szeretned kell kalandozni a testén! Kivételesen kezd alulról a kényeztetést, hiszen a lába, a lábszára őrülten érzékeny! Azt is imádja, ha a nyakát csókolod, ha pedig finoman megharapod, attól teljesen elveszíti az eszét!

A Halak számára a legizgatóbb egy jó talpmasszázs! Lehet, hogy csiklandós a lábfeje és ficánkolni kezd, de eszedbe se jusson abbahagyni az izgatást. Ha a lábujjait egyesével veszed a szádba, és szopogatod egy kicsit, teljesen elalél majd!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.