elfoglaltság magány shopping program egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedül ülsz otthon a kanapén egy doboz fagyival és a Bridget Jones első részével: ismerős? Nem csak ez az egyetlen dolog, amit akkor teszel - akár ellensúlyozásként - ,ha egyedül vagy.

1. A kínzó, magányos egy óra. Egész nap pörögnek az események: munka, barátok, sport, szórakozás. Aki nem szeret egyedül lenni, annak a hazaérés és a hirtelen rászakadt szabadság inkább frusztrálóan tud hatni, nem pihentetően. Ekkor gyakran felmerülhet benned a kérdés: „Most mégis mit csináljak?”

Forrás: giphy.com

2. Nincsenek tervek. Semmit sem tervezel meg előre, csupán alternatíváid vannak, így garantált a folyamatos izgalom és pörgés, amikor nem azon kell gondolkodnod, hogy miért vagy egyedül.

3. "Mit csinálsz ma este?" Erre a kérdésre tíz mondatban válaszolsz, hiszen két hétre előre telepakoltad az estéidet. Ha mégis valamelyik program borulna, még másik öt közül tudsz választani.

4. Túlzott költekezés: pótcselekvés vagy figyelemelterelés? Legyen szó bármilyen nehézségről, egy jó shopping mindig rendbe rázza a lelket – addig sem otthon gubbasztasz azon morfondírozva, hogy miért jutott neked ez a silány, magányos élet.

Forrás: giphy.com

5. Az internet a legjobb barátod. Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest: minden oldalt használsz annak érdekében, hogy lefoglald magad, elvond a figyelmed a magányról és táplálkozz a lájkokból, véleményekből.

+1 Nincs otthon kaja, mert nincs kire főzni. Szóval akkor miért legyen elemózsia, hogy megromoljon? Hiszen úgysem vagy otthon sokat.

Nem szeretsz egyedül enni? Itt van 5 érv, amiért érdemes!

Egyedül vagy külön? Párban szép az élet, bizonyos dolgokat kimondottan élvezetes mással csinálni, ez nem feltétlenül vonatkozik az evésre. Íme, 5 ok, amiért jobb, ha egyedül eszel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.