Georgia Davis egykor Anglia legkövérebb, és valószínűleg legszomorúbb fiatalja volt. Mára azonban nem csupán súlyának jelentős részétől szabadult meg, hanem egy férfi mellett újra boldognak érezheti magát.

A 23 éves Georgia Davis történetéről annak idején a Life.hu is írt: az Anglia legkövérebb tinédzsereként emlegetett lány nagyjából 380 kilóval került kórházba, hogy segítsenek megszabadulni extra túlsúlyától.

Forrás: Facebook/Georgia Davis

Georgia speciális kezeléseinek és diétájának hála mára rengeteget fogyott, és közösségi oldala tanúsága szerint a szerelem is rátalált. A Mirrornak ugyanis feltűnt, hogy a lány megváltoztatta kapcsolati státuszát, amelyek szerint egy bizonyos Matthew Takellel alkot egy párt. A férfiról annyit tudni, hogy 43 éves, takarítóként dolgozik egy fitneszteremben, és egy háromszobás lakásban él barátaival Bridgendben.

A lap felkereste a Takelt, ám ő nem akart nyilatkozni. Georgiának ő a második férfi az életében: a Mirror szerint 2012-ben ért vége első kapcsolata egy meg nem nevezett fiúval.