Jóban Rosszban Válótársak szerelem Szorcsik H. Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal színésznő boldog, hogy a sok hercehurcát követően újra ő nevelheti gyermekeit, ráadásul ismét rátalált a szerelem is. A boldogsága azonban akkor lenne teljes, ha munkát találna, ugyanis most édesanyjánál lakik a gyerekekkel, nem engedheti meg magának, hogy lakást béreljenek. 

"Sajnos hiába szerepeltem évekig napi televíziós sorozatban, és láthattak nemrég Stohl Andrással a Válótársakban, sajnos nem keresnek újabb szerepajánlatokkal" - panaszolta a Blikknek.

Vad erotika az RTL Klubon

Szexjelenettel tért vissza a tévéképernyőre Szorcsik H. Viki. A fiatal lány az RTL Klub Válótársak című műsorában Stohl András partnere. Hogy miként élte meg a forgatást, arról itt mesélt.

"Boldog vagyok a gyere­keimmel, ők az életem értelmei, csakhogy ruha, cipő kell nekik, azt szeretném, ha semmiben nem szenvednének hiányt. A volt párommal megegyeztünk, hogy én nevelhetem a gyere­keimet. Sohasem akarom elszakítani őket az apukájuktól, akkor láthatja, viheti el Zarát és Andriskát amikor csak akarja" - nyilatkozta Viki, aki anyagi problémák miatt most az édesanyjánál lakik a kicsikkel. Hozzátette, bármilyen munkát elvállalna, ha kell pincérnőnek, eladónak állna. "Egyáltalán nem derogál a munka, mert szeretem az embereket" - mondta.

Forrás: TV2

Időközben Viki életébe új szerelem is érkezett: "Még nagyon a kapcsolat elején vagyok, de tény, hogy Leventével szeretjük egymást, és nagyon várja, hogy megismerhesse a gyerekeimet. Bár régóta ismerem Leventét, és a szakításom után lettünk igazán lelki társak, amiből kibontakozott a szerelmünk, de nem kapkodok. Felelősséggel tartozom a gyerekeimért. Levente nagyon megbízható, megértő férfi, egészen más, mint a gyerekeim apukája, ő is elmúlt harmincéves, mellette biztonságban érezném magunkat, mégis néhány hónapnál több idő kell ahhoz, hogy elkötelezzem magam" - vélekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.