Ugye senki sem lepődik meg azon, ha azt mondjuk, hogy a dögös színész ismét egy modellel mulatta az időt, sőt már pár csókolózós fotó is nyilvánosságra került?! Úgy tűnik Leot ismét eltalálta Ámor nyila.

Leonardo DiCaprio éppen Malibu partjainál pihen legújabb párja társaságában. Nina Agdal már tavaly júniusban is feltűnt a sztár oldalán, ám akkor nem egy párként mutatkoztak. A csinos hölgy már többször is szerepelt a legnagyobb magazinok hasábjain, a legutóbb pedig a Sports Illustrated bikinis számában kapott helyet. A "szerelmesek" nagyon egymásra voltak hangolódva, sőt még pár forró csók is elcsattant a nap folyamán. 

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dobn Rmbi

DiCaprio eddig kizárólag modellekkel kezdett: Gisele Bündchennel évekig együtt volt, de járt még Bar Refaelivel, Erin Herathertonnal, Toni Garrnnal, Kelly Rohrbach-hal, illetve Nina Agdal előtt még állítólag Roxy Hornerrel is.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dobn Rmbi

 

Leo az élet császára: Ők mind megvoltak neki
Korábban összegyűjtöttük, kik azoka a nők, hírességek, modellek és színésznők, akik jártak már Leóval. Egészen meghökkentő nevek vannak a listán, például Blake Lively, vagy éppen Sienna Miller.