Szinte követhetetlen, mi történik köztük, de azért rajta tartjuk a szemünket a válófélben lévő celebpároson. Ha jól sejtjük, most megint Katánál van a labda.

Hajdú Péter és Sarka Kata házassági válságával kapcsolatban naponta jelennek meg hírek. Volt szó arról, hogy Kata az édesanyjával és a gyerekekkel nyaralt Spanyolországban, később arról pletykáltak, hogy Hajdú Péter az utolsó pillanatban Kata ciprusi jegyétátíratta az édesanyja nevére, sőt, még az is felmerült, hogy Hajdúnét egy titokzatos férfi várta haza.

Szerdán azonban a reptérről közös fotót tett ki a Facebookra Hajdú Péter, amelyből mindenki arra következtetett, hogy mégis együtt nyaralgatnak. Kata péntek délutáni Facebook-posztja alapján azonban tutira nincsenek együtt Cipruson. Egy titokzatos férfival autókázott Budapesten...

Azóta pedig Hajdú is posztolt. Először új barátjáról tett fel képet közösségi oldalára, majd pedig gyermekeiről osztott meg egy fotót. És így tett most is, ebből pedig arra következtethetünk, hogy tényleg Kata nélkül nyaralanak Cipruson:

Most Katánál a labda, ő következik a posztolási versenyben.