Lewis Hamilton az élet császára: Ezek a nők mind megvoltak neki

Gigi Hadid Palvin Barbara Kendall Jenner Forma-1 Lewis Hamilton Rihanna Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét Forma-1-lázban ég a világ, ezen a hétvégén ugyanis elstartol a 2017-es szezon. Így persze adja magát, hogy Az élet császára sorozatunkban is olyasvalakinek nézzünk utána, akinek a neve már-már összeforrt a sportággal. A jelenlegi mezőny legnagyobb kujonja egyértelműen a 32 éves brit pilóta, Lewis Hamilton, ezért az ausztrál nagydíj előtt összegyűjtöttük a versenyző eddigi hódításait.

Lewis Hamilton a Formula-1 első színes bőrű pilótája és háromszoros világbajnoka, 2008-ban, 2014-ben, valamint 2015-ben diadalmaskodott. Korábban sokszor került címlapokra Nicole Scherzingerrel való viharos kapcsolata és hangos szakítása kapcsán. Azóta viszont megállás nélkül csajozik, Kendall Jenner a kebelbarátnőjének, Gigi Hadidnak adja a kilincset, és persze ott van a mi Palvin Barbink is. De ne szaladjunk ennyire előre!

Lewis Hamilton az élet császára Forrás: Instagram/lewishamilton

Az élet császárai

Amikor George Clooney 2014-ben feleségül vette Amalt, csokorba szedtük, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjuk közt tarthatták, de a kezük közül végül csak kicsúszott a dögös sztár. Így tettünk Leonardo DiCaprióval is, akinek hódítási listája akkor készült el, amikor két évvel ezelőtt betöltötte a 40. életévét. Jude Law pedig akkor került sorra, amikor 1 feleség, 2 lánykérés, 5 gyerek és legalább 13 szerető után teherbe ejtett egy huszonhárom éves lányt. Januárban aztán, amikor Cristiano Ronaldo eljegyezte kedvesét, körülnéztünk az ő háza, illetve ágya táján is. Majd a válófélben lévő Brad Pitt is csatlakozott a klubhoz, neki közel 20 ágyasára derült fény. Őt Ryan Gosling korábbi szerelmei követték, végül pedig az állítólag Angelina Jolie-t vigasztaló Jared Leto több mint 30 ágyasát vettük sorra.

A sportemberek közül eddig egyértelműen Cristiano Ronaldo volt kikiáltva az élet császárának, a maga közel negyven ismert szeretőjével. Hamilton esetében ennél azért kevesebbet sikerült összegyűjteni, de ezt betudhatjuk annak, hogy Cének vélhetően több ideje van csajozni, mert Lewisnak nagyon feszes a versenynaptára. Lássuk hát, hogy ennek ellenére kik melegítették az utóbbi években a világ egyik leggyorsabb pasijának az ágyát!

Palvin Barbi (2016. májustól bármeddig)

Lassan egy éve azt találgatja a világ, hogy volt-e, van-e, vagy lesz-e valaha valami a gyönyörű magyar szépség és a modelleket gyűjtő brit sztár között.

Barbi korábban tagadta ezeket az értesüléseket, annak ellenére, hogy látták, sőt, több alkalommal le is fotózták őket együtt. Például Monacóban, Budapesten, a francia fővárosban, Cannes-ban, vagy éppen New Yorkban.

Barbara with Lewis Hamilton at 1OAK club in Monaco yesterday. (via dailymail.co.uk) || #BarbaraPalvin #LewisHamilton

— Barbara Palvin Updates. (@xobarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Barbi pár versenyre is kilátogatott, bulizott a világsztár jachtján, valamint egy interjúban azt mondta, azt tervezi, pörköltet készít az akkor épp a fővárosunkban tartózkodó kedves barátjának.

Lewis egy hete tette közzé Barbival közös videofilmjét, amely igencsak érzékire sikeredett. Kíváncsian várjuk, hogy a magyar sztár feltűnik-e az ausztrál nagydíjon, esetleg tiszteletét teszi-e a későbbiekben valamelyik európai futamon.

Petra Nemcova (2016. április)

A pilóta körülbelül egy évvel ezelőtt járt Berlinben a Laureus Worls Sports Award-gálán, ott fotózták le a 36 éves Petra Nemcovával.

A buli végén a cseh modell és a Mercedes versenyzője közös autóba szálltak be, így persze rögtön elindultak a találgatások. A viszony vélhetően tiszavirág-életű volt, biztosan nem akarták kihagyni egymást. Petrát elnézve ez azért valahol érthető, nem?

Rihanna (2015. júliustól szeptemberig)

2015 szeptemberében számoltunk be arról, hogy Hamilton Nicole Scherzinger után a barbadosi szépséget, Rihannát szemelte ki magának.

Hamilton és Rihanna tényleg csak barátok voltak? Forrás: Instagram

A sztárpár tulajdonképpen együtt bulizta végig a 2015-ös nyarat: először a barbadosi karneválon dörgölték egymáshoz testrészeiket, majd a tengerparton folytatták a pihenést. "Tudjátok, én már régóta ismerem Rihannát. Sokat lógunk együtt, de amúgy csak barátok vagyunk" – nyilatkozta korábban az E! Newsnak Lewis. Nahát, milyen sok szexi lány barátja van ennek a jóembernek.

Gigi Hadid (2015. augusztus)

Ahogy az korábbi cikkünkből kiderül, Hamilton és a 2015-ben mindössze 20 éves modell augusztusban "voltak barátok", amikor is együtt pózoltak az MTV VMA-gálán.

Közös szelfit lőtt Gigi Hadid és Lewis Hamilton Forrás: Instagram/lewishamilton

A kép alatt az alábbi szöveg állt: "VMA weekend hanging with my good friend @gigihadid while the homie @joejonas DJs!!" Merthogy akkortájt Gigi elméletileg Joe Jonas párja volt. Persze nem csak azon az egy estén találkoztak, többször is buliztak együtt, csak úgy barátilag.

Az egészen biztos, hogy férfiak milliói irigylik Lewis Hamilton legfőképpen fiatal, hamvas modellcsajokból álló baráti körét.

Kendall Jenner (2015. május)

Az aszfaltplayboy melegváltásban cserélhette le egymásra a két kebelbarátnőt, de hogy ki volt előbb, azt nehéz lenne eldönteni. Olyannyira, hogy 2015 májusában készült egy olyan cikkünk, hogy Kendall Jennerrel vagy a cicivillantós Gigi Hadiddal randizgat Lewis Hamilton?, amelyben próbáltuk megfejteni, mikor kit fektethetett meg az élet császára. Persze nem jutottunk dűlőre.

Lewis Hamilton, Gigi Hadid, Kendall Jenner és sokan mások Forrás: Instagram/ Gigi Hadid

Annyi biztos, hogy a nyár elején volt egy buli egy jachton, ahol a Forma-1-es pilóta Kendall Jennerrel, Gigi Hadiddal és Hailey Baldwinnal élvezte az életet.

unpublished by @mertalas + @macpiggott

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés,

@luimagazine

Hailey Baldwin (@haileybaldwin) által megosztott bejegyzés,

Nicole Scherzinger (2007–2015)

A Pussycat Dolls korábbi énekesnője és Hamilton 2007 novemberében az MTV-gálán ismerkedtek meg egymással, ahol a pilóta is a díjátadók között volt. Hét évvel később, 2015 februárjában számoltunk be róla, hogy szakítottak. A Daily Mail információi szerint kölcsönös megegyezéssel döntöttek a szétválás mellett, ám a végszót az akkor 36 éves énekesnő mondta ki.

Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton Forrás: AFP

Nicole-nak és Lewis-nak persze nem ez volt az első szakítása, előtte már háromszor véget vetettek a kapcsolatuknak, ám mindegyik után újra egymásra találtak. Mi több, 2014-ben még az eljegyzés is felmerült. Ismerőseik és barátaik a köztük lévő hat év korkülönbséget okolták a szakításért, továbbá, hogy az akkor 30 éves autóversenyző Monacóban élt, míg kedvesét Los Angeleshez kötötte a munka.

Lewis Hamilton és kedvese, Nicole Scherzinger Forrás: AFP

A The Sun információi szerint azonban más indok állt a szétválás mögött. Míg Nicole és a család lánykérést és családalapítást remélt Lewistól, addig a pilótának állítólag esze ágában nem volt oltár elé vezetni kedvesét...

Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton Forrás: AFP

Vivian Burkhardt (2008. február – április)

Lewis és a német származású Vivian Burkhardt, aki 2007-ben megnyerte a Miss Grenada címet, és indult a Miss World versenyen is, 2008 februárjában a lány hazájában, Hamilton nagyapjának szülőhelyén találkoztak először, ahova a pilóta egy díjátadás miatt utazott el – írja a Formula.hu.

Lewis elkérte a modell telefonszámát, üzeneteket váltottak, majd állítólag randevúzni kezdtek. Vivian akkor megmondta a pilótának, hogy a karrierjére akar koncentrálni, diplomázni akar, és orvos szeretne lenni. "Le volt nyűgözve, hogy van eszem, és szép is vagyok. Úgy nézett ki, mint egy kisfiú, nagyon csendes volt, de aranyos, jóképű, és azonnal megvolt a kémia közöttünk" – nyilatkozta a lány, aki valószínűleg nem tudott róla, hogy hódolója akkor már pár hónapja Nicole-lal is találkozgat. Májusban aztán Lewist le is fényképezték Scherzingerrel Monacóban, így derült ki, hogy Vivian nem szerepel tényezőként Hamilton döntési folyamataiban. "Nagyon csalódott voltam" – vallotta be a szegény, okos lány.

Sarah Ojjeh (2007-ben valamikor)

Hamilton 2007-ben a McLaren és a Tag Heuer egyik tulajdonosának akkor 18 éves lányával, Sarah Ojjeh-val múlatta az időt a francia Riviérán. Úgy tudni, ők ketten egy exkluzív bulin találkoztak a Monacói Nagydíj után, de a versenyző szóvivője szerint nem alkottak egy párt. Biztosan csak barátkoztak...

Lotta Hintsa (2007-ben valamikor)

A finn szépségkirálynő egyszer bevallotta, hogy 2007-ben bizony jóban voltak Hamiltonnal, de tagadta, hogy jártak volna. Brit lapinformációk szerint azonban titkos kapcsolatuk volt, mivel a lány apja abban az időben a McLaren orvosa volt. A szépség és a pilóta állítólag Finnországban találkoztak először, Lotta pedig sokszor feltűnt abban a házban, ahol Lewis akkor lakott. A lány apja állítólag nem tudott a liezonról, és persze nem volt túl boldog, amikor kiderült.

Jodia Ma (2003–2007)

Hamilton első, nagy nyilvánosságot kapott románca a multimilliomos sztárcsemetével, Jodia Mával 2003-ban kezdődött, és négy éven át tartott. Úgy tudni, a pár tinédzserként találkozott Cambridge-ben, ahol Jodia rendezvényszervezést tanult, Lewis pedig az érettségijét tette le. Állítólag azért lett vége, mert a versenyző a karrierjére akart koncentrálni...

Cemre Mirel (2002)

Úgy tűnik, az ifjú Lewis korábban szépségkirálynőket gyűjtött, és kifogott egy török származásút is. De bár ne tette volna. Ez a lány ugyanis kiteregette tíz hónapos kapcsolatuk minden részletét a brit sajtónak.

A 20 éves modell akkor azt mondta, hogy a sportoló csodálatos szerető. "Fantasztikus volt az ágyban. A tízes skálán 11-est adnék neki" – fogalmazott akkor a modell, aki azt is elárulta, hogy Lewis

miként evett banánt a testéről, miután bekötötte a szemét.

"Egy randink után azt javasolta, hogy szerelmeskedjünk az autójában. Egy fekete Mercedesről volt szó, amit a csapata adott neki. Mondtam, hogy ki van zárva. Állandóan sms-ezett, azt írogatta, hogy milyen szexi vagyok, és neki milyen piszkos gondolatai vannak velem kapcsolatban" – mesélte a modell, aki szerint Lewis Hamilton lábfetisiszta, így őt is pedikűröshöz küldte, mielőtt ágyba bújt volna vele.

Mirel szerint Hamilton ugyanolyan gyors volt a szexben, mint a versenypályán, ám képes volt újabb és újabb köröket futni.

Danielle Lloyd (2001)

Danielle Lloyd modell csak 2007-ben vallotta be, hogy Hamiltonnal hat évvel korábban fél évig jártak. "Mindketten a barátainkkal mozdultunk ki, de volt egy kis szikra közöttünk, és számot cseréltünk. Azután visszamentem Liverpoolba, ő pedig Londonban lakott, de tartottuk a kapcsolatot" – mondta akkor.

Danielle szerint a távolság és fiatal koruk miatt zátonyra futott a kapcsolatuk, de barátok maradtak, sőt Lewis 2004-ben még azon a szépségversenyen is feltűnt, ahol a lány elnyerte a Miss Anglia címet. Milyen meglepő...

Állítólag ők is megvoltak Lewisnak

A pilótát összehozták továbbá a ritka bőrbetegségéről elhíresült Winnie Harlow-val, a híres énekesnővel, Rita Orával, Sofia Richie-vel, aki Lionel Richie lánya, és Tila Nguyen amerikai valóságshow-sztárral is.


Instagramján pedig található egy közös, ölelkezős kép Kate Hudsonnal is, jó eséllyel vele is csak barátok, akik néha meccsre járnak. Ahogyan a várandós Irina Shaykkal is, akinek csak elvétve bámulja a didkóit. Aztán ott van még Adriana Lima és Alicia Keys, de biztosan velük sincsen semmi. Ahogy Naomi Campbell is csak egy jóbarát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.