Fernando Alonso az élet császára

Forrás: Instagram/viki_odintcova -
Fernando Alonso Forma-1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2017-es Forma-1-es mezőny legnagyobb kujonja egyértelműen a 32 éves brit pilóta, Lewis Hamilton, ezért az ausztrál nagydíj előtt össze is gyűjtöttük eddigi ismert ágyasait. De egykori csapattársa sem veti meg a csinos modellcsajokat és az egzotikus szépségeket. A kínai versenyhétvége apropóján lássuk hát Fernando Alonso hódításait!

A sportemberek közül eddig egyértelműen Cristiano Ronaldo az élet császára, akinek korábban közel negyven szeretőjét sikerült csokorba gyűjteni. Alonsónál más a helyzet, ő diszkréten csajozik, túl van egy váláson, majd el is jegyezte az egyik barátnőjét, és amennyire csak lehet, óvja a magánéletét. Legalábbis megpróbálja.

Az élet császárai

Amikor George Clooney 2014-ben feleségül vette Amalt, csokorba szedtük, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjuk közt tarthatták, de a kezük közül végül csak kicsúszott a dögös sztár. Így tettünk Leonardo DiCaprióval is, akinek hódítási listája akkor készült el, amikor két évvel ezelőtt betöltötte a 40. életévét. Jude Law pedig akkor került sorra, amikor 1 feleség, 2 lánykérés, 5 gyerek és legalább 13 szerető után teherbe ejtett egy huszonhárom éves lányt. Januárban aztán, amikor Cristiano Ronaldo eljegyezte kedvesét, körülnéztünk az ő háza, illetve ágya táján is. Majd a válófélben lévő Brad Pitt is csatlakozott a klubhoz, neki közel 20 ágyasára derült fény. Őt Ryan Gosling korábbi szerelmei követték, végül pedig az állítólag Angelina Jolie-t vigasztaló Jared Leto több mint 30 szeretőjét vettük sorra. Majd a sportvilág másik nagy Casanovája, Lewis Hamilton is sorra került.

Lássuk hát, kiket engedett közel magához a spanyol kétszeres világbajnok!

Linda Morselli (2016 áprilisától napjainkig)

A pilóta jelenlegi szerelme, a 28 éves Linda Morselli modell korábban Valentino Rossi párja volt. (Úgy tűnik, imádja a villámgyors férfiakat.)

Úgy tudni, a lány 2007-től volt a MotoGP legendájának kedvese. De annak ellenére, hogy már az esküvőjükről pletykáltak, 2016 márciusban váratlanul szétmentek. Nem sokkal később talált egymásra Alonso és a gyönyörű, olasz modell, akivel azóta is egy párt alkotnak.

When life gives you thousands of reasons to smile. Happiness. Proud. . Good night! @lalindaa

Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) által megosztott bejegyzés,

Alonsónak igencsak jó ízlése van.

Viki Odintcova (2016. április)

Spanyol lapértesülések szerint a pilóta 2016 áprilisában kavarodott össze a szintén nagyon dögös Viki Odintcovával.

A modell-lánynak persze világbajnok teste van, amit nem is rest megmutatni. Olyan sok dögös fotó van az Instagramján, hogy hosszú percekbe telt kiválasztani a legszexibbet. És nem is biztos, hogy sikerült. Uhh!

Bali 7 November - 4 December ✨ photo : @a_mavrin #MAVRIN #MAVRINmodels #VikiOdintcova

VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) által megosztott bejegyzés,

Shot by @a_mavrin #MAVRIN #MAVRINmodels #VikiOdintcova

VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) által megosztott bejegyzés,

Lara Álvarez (2014 decemberétől 2015 augusztusáig)

A spanyol újságíró, műsorvezető 2014 végén, a Ferrari karácsonyi buliján jött össze Fernandóval. (Ez a lány is sportolókat gyűjt, 2010 végén randizott például a spanyol futballcsillaggal, Sergio Ramosszal is, akivel 2012-ben szakítottak.)

A 31 éves szépség korábban azt nyilatkozta, hogy „Fernando életem férfija”, nem sokkal ezután pedig a spanyol ¡Hola! magazin számolt be arról, hogy Alonso gyűrűt húzott az ujjára 2015 augusztusában.

Eljegyzésüket végül felbontották, úgy tudni, hogy a távolság miatt szakítottak.

Dasha Kapustina (2012 tavaszától 2014 decemberéig)

Az akkor 22 éves orosz modell állítólag 2011 októberében, egy tokiói klubban ismerkedett meg Alonsóval a Japán Nagydíj utáni afterpartin. Ezután a 2012-es Kínai Nagydíjon találkoztak újra, és akkor kezdtek el randizgatni.

Szegény Dasha számára a szakítás úgy vált világossá, hogy Fernando 2014 decemberében már egy másik lánnyal, Larával mutatkozott. Jaj!

Xenia Tchoumitcheva (2011 vége, 2012 eleje)

Alonso 2012-ben kezdett találkozgatni az akkor 24 éves Xenia Tchoumitcheva modellel. (Egyes lapértesülések szerint vele csalta meg a feleségét, de róla majd később.) Miután pár közös kép napvilágot látott róluk, azt mondták, csak közeli jó barátok. Persze, Lewis Hamilton is ezt mondja szinte minden olyan csajra, akit levarrt.

Hola mamacita, tu cuerpo y carita

XENIA TCHOUMI (@xenia) által megosztott bejegyzés,

A sztár Raquel del Rosarióval való válása után vigasztalódott a lánnyal, bár többször is tagadta, hogy lett volna köztük valami. Ezen a fotón mondjuk tök édesek, de tudja fene:

Raquel del Rosario (2006-tól 2011 decemberéig)

A spanyol sztár egy műsorban, 2005 novemberében találkozott először Raquel del Rosarióval. A kölcsönös szimpátiából szerelem lett, majd 2006 februárjában megtartották az eljegyzést, november 17-én pedig összeházasodtak. (De ezt csak két évvel később erősítették meg.)

Fernando egykori felesége Forrás: Instagram/raqueldelrosario

2011 decemberében a pár közleményben vallotta meg, hogy végleg elváltak útjaik. „Öt év házasság után úgy döntöttünk, befejezzük a kapcsolatunkat. Nagyon nehéz, de kölcsönös döntés volt. Elválunk, de barátok maradunk, még mindig nagyon erős a szeretet köztünk, és a kölcsönös csodálat, hogy biztosítsuk egymásnak a boldogságot. Ezzel a közleménnyel, melyet azoknak szánunk, akik követik a karrierünket, szeretnénk véget vetni a spekulációknak. Ezzel együtt kérjük a médiát, hogy tartsa tiszteletben a magánéletünket, melyet, mint tudjátok, mindig is szerettünk volna védeni. Szeretettel, Raquel és Fernando” – írták.

Raquel del Rosario Forrás: Instagram/raqueldelrosario

Felicity Jaine – Fliss Jaine (2005 nyara)

A pletykák szerint Alonso 2005 nyarán Fliss Jaine-nel járt két hónapig. A modell rövid kapcsolatuk és együttléteik minden részletét megosztotta az újságokkal, ám a pilóta sosem erősítette meg azt, hogy köze lett volna a lányhoz – írja a Formula.hu.

„Ideges voltam, mikor először vele aludtam. Amikor fiatal voltam, olvastam az apám Grand Prix magazinját, és láttam a pilótabarátnőket. Hirtelen én voltam az egyikük. Azt gondoltam: a pokolba, egy ágyban vagyok Alonsóval. Olyan volt, mint egy álom” – nyilatkozta Fliss.

Jenny Kessler (2005-ben valamikor)

Hősünk 2005-ben néhány hónapig járt Jenny Kessler német modellel. A lány szerint persze csak barátok voltak, de ezt a sztorit már ismerjük. Nem volt könnyű megtalálni Jennyt, de itt megnézhetsz róla pár fotót.

Caroline Costa (2004-től 2005 augusztusáig)

A 22 éves Alonso és a mindössze 19 esztendős, katalán származású Caroline 2004-ben találkozott, a lány versenyző testvére révén. A pletykák szerint Fernando elkérte a telefonszámát, de Caroline eleinte elutasította a férfi közeledését. Később persze beadta a derekát, de végül 2005 augusztusában szakítottak. Itt csekkolhatod őket.

Rebecca (1999-től 2004-ig)

Úgy tudni, Alonso 1999-ben találkozott Rebeccával egy gokartversenyen. A lány apja egy asztúriai gokartpálya melletti bár tulajdonosa volt. 2004-ben döntöttek a szakítás mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.