Az ismert reality-sztár sosem gondolta volna, hogy egy online gyerekjátékban látja majd újra egykori szexvideóját. Ráadásul mindezt saját hatéves kisfia fedezte fel!

Kim a Kardashian-család legismertebb tagja, aki sokat tett azért, hogy a família életét bemutató valóságshow hosszú éveken át sikeres és nézett legyen. A sorozat sosem volt mentes a botrányoktól és már a bemutatója idején felkavarta az állóvizet. A reality indulásának évében került fel a világhálóra Kim Kardashian szexvideója, amely sokak szerint egyáltalán nem volt véletlen.

Szinte már el is felejtette a szexfilmjét, amikor kisfia megmutatta neki a hirdetéstForrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/Xavier Collin

A múlt pedig úgy tűnik, kísérti Kimet. A botrányhősnő szexvideója ugyanis feltűnt abban a gyerekjátékban, amellyel hatéves kisfia előszerettel játszik. Az online játékban megjelent egy reklám, amely Kim arcával hirdeti az ominózus felvételt. A fiú megmutatta anyjának a reklámot, aki szó szerint sokkot kapott és zokogva hívta fel exférjét, Kanye Westet, hogy elpanaszolja a történteket.

Kim később úgy nyilatkozott, hogy hálát ad az égnek, amiért hatéves kisfia még nem tud olvasni és így nem fogta fel, milyen reklámot is látott az anyjáról – írja a DailyStar.