Bugyi nélkül állhatott kamera elé Hollywood sztárja, Megan Fox

fotó Megan Fox bugyi nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Transformers-filmek sztárja nemrég egészen extrém szerelésben fotóztatta magát, és a rajongók most azt találgatják, hogy vajon viselt-e a nadrág alatt bugyit a színésznő?

Megan Fox sosem fogta vissza magát, és ha kell, ledobja magáról a textilt. A követői pedig imádják a színésznő azon fotóit, melyeken a 36 éves szupersztár megvillantja formás idomait. Legutóbbi képe azonban megizzasztotta a rajongóit, akik árgus szemekkel vizsgálják a posztot, hogy rájöjjenek, hord-e fehérneműt imádottjuk.

Fox ugyanis egy kötözött nadrágban állt kamera elé, és nemcsak a combját, de a csípőjének környékét sem fedi sok anyag. Az intim részeket persze takarja a nadrág szövete, de mivel nem nagyon látni a bugyi pántját, ezért sokan úgy vélik, egyáltalán nem is volt rajta semmi a méregzöld ruha alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.