mulatós zene Galambos Lajos rendőrség gyanú eljárás Lagzi Lajcsi Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csitulnak a pletykák Lagzi Lajcsi letartóztatása körül: egyesek szerint a mulatós sztár egyik "jóakarója" hívhatta fel a hatóságok figyelmét az illegális áram-, víz- és gázelvezetés gyanújával. Fásy Ádám megszólalt az ügyben.

Köztudott, hogy Galambos Lajos és Fásy Ádám annak idején csúnyán egymásnak esett Lajcsi egy műsorban tett kijelentése miatt: azt mondta, a már évekkel ezelőtt elhunyt Zámbó Jimmy szerelmes volt Gregor Bernadettbe - erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Forrás: RTL Klub

Bár az eset nem ma történt, a két mulatós zenész már hosszú ideje nem beszélt egymással vitájuk miatt. Innen kapott szárnyra a pletyka, amely szerint Fásy Ádám szólhatott a rendőrségnek Lajcsiról. A jelenleg betegágyában lábadozó Fásy a Storynak tisztázta: semmi köze az ügyhöz.

Forrás: MTI

Fásy Ádám ügyvédje, Strasser Tibor a TV2 Mokkájában kijelentette, megteszik a jogi lépéseket azzal a lappal és munkatársával szemben, aki azt híresztelte, a zenész jelentette fel Galambos Lajost.

A héten kiderülhet, hogy kiengedik-e Lagzi Lajcsit

Az áramlopási ügybe keveredett Lagzi Lajcsit először harminc napra vette őrizetbe a rendőrség, majd a bíróság meghosszabbította 90 nappal a zenész előzetes letartóztatását. Lajcsi ügyvédjei, Berényi András és Szilágyi Roland a TV2 Mokka című adásában elmondták, hogy Lajcsi előzetesének meghosszabbítása még nem jogerős, és a héten véglegesítheti a bíróság a döntést - kattints ide a videóért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.