Veronai baleset: Megtalálták egy "hős áldozat" holttestét: Ablaktörő kalapáccsal a kezében halt meg

Forrás: MTI/EPA/ANSA / POLIZIA DI STATO/Polizia Di Stato / Handout -
Verona veronai buszbaleset buszbaleset
Mint ismeretes, péntek éjszaka Olaszországban balesetet szenvedett egy magyar diákokat szállító autóbusz. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombat délelőtti sajtótájékoztatóján közölte: tizenhat halottja, egy mesterséges kómában tartott, életveszélyes állapotú, két nagyon súlyos, tíz súlyos és tizenhárom könnyű sérültje van a balesetnek. Tizenketten sérülések nélkül élték túl a balesetet.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egy tornatanár életeket mentett az égő buszon. A milánói magyar konzul, Timaffy Judit azt mondta, a gimazistákkal utazó testnevelő tanár többek életét is megmentette, amikor visszament értük az égő buszra - írja a hvg.hu.

A férfi a hátán súlyos égési sérüléseket szenvedett, kórházba szállították.

Az olasz rendőrség által közzétett felvételen a magyar diákokat szállító, kiégett autóbusz Forrás: MTI/EPA/ANSA / POLIZIA DI STATO/Polizia Di Stato / Handout

A konzul azután mondta ezt, hogy a helyszínen beszélt a túlélőkkel. A tanár annyit mondott még a konzulnak, hogy mikor meglátta a lángokat, az utastér egyből füsttel telítődött, ezt már a Corriere írja.

Egy "hős áldozat" holttestét is megtalálta az olasz veronai autópályarendőrség,

vezetőjük, Girolamo Lacquaniti azt mondta, az egyik holttest kezében még ott szorongatta az ablakok kitöréséhez a buszokra készített kalapácsot, így azt feltételezik, hogy a miután kitörte az egyik ablakot, előbb másokat segített ki a buszból, hogy megmeneküljenek. Ő viszont nem élte túl.

Veronai buszbaleset: Gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával nyomoznakhttp://www.life.hu/news/20170121-veronai-buszbaleset-gondatlansagbol-elkovetett-emberoles-a-gyanu.htmlA 16 halálos áldozattal járó magyar buszbaleset után azt próbálják kideríteni, ki a felelős a tragédiáért. NewsKiderült, nem francia sofőr vezette a kiégett autóbuszthttp://www.life.hu/news/20170121-nem-francia-sofor-vezette-a-magya-autobuszt.htmlKét főállású magyar sofőr vezette a péntek éjjel az olaszországi Verona közelében súlyos balesetet szenvedett buszt - mondta el a járművet adó Pizolit Személyszállító Kft. egyik alkalmazottja szombaton az MTI-nek. News--Iskolaigazgató: Rejtély, hogy miért vezette a buszt francia sofőrhttp://www.life.hu/news/20170121-az-iskolaigazgato-nyilatkozott-rejtely-hogy-miert-vezette-a-buszt-francia-sofor.htmlA budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium harminchat diákja mellett volt tanulók, három tanár, valamint egyikük családja utazott azon a magyar buszon, amely balesetet szenvedett péntek éjjel Olaszországban, Verona közelében - mondta el az intézmény igazgatója szombaton az MTI-nek. News--Hős tanár mentette a diákokat az égő buszból a veronai balesetbenhttp://www.life.hu/news/20170121-tanar-mentette-a-diakokat-az-ego-buszbol-a-veronai-balesetben.htmlTizenhat súlyosan megégett holttestet emeltek ki a tűzoltók a Verona mellett balesetet szenvedett, magyar középiskolás diákokat szállító autóbusz roncsai közül - közölte szombat reggel a veronai közlekedési rendőrség parancsnoka, Girolamo Lacquaniti.News--Ezek voltak az elmúlt évtizedek legsúlyosabb magyar buszbaleseteihttp://www.life.hu/news/20170121-halalos-magyar-autobusz-balesetek-kulfoldon.htmlTizenhatan haltak meg a középiskolás diákokat szállító magyar autóbusz péntek éjjeli veronai balesetében, a sérültek száma 26. Szijjártó Péter szombat délelőtt adott sajtótájékoztatót a súlyos balesetről. News--Szijjártó Péter sajtótájékoztatót adott az olaszországi buszbalesetrőlhttp://www.life.hu/news/20170121-szijjarto-peter-sajtotajekoztatot-adott-a-veronai-buszbalesetrol.htmlMegrendülve, könnyeivel küszködve adott sajtótájékoztató az olaszországi buszbalesetről Szíjjártó Péter szombat délelőtt. Új információkat közölt a tragédiával kapcsolatban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.