VV Aurelio és Nádai Anikó szakításáról árulkodhatnak Dominika posztjai

Forrás: RTL Gold, Life.hu -
párkapcsolat szerelem Nádai Anikó VV Aurelio szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak néhány napja röppent fel a hír, hogy Nádai Anikó és VV Aurelio kapcsolata véget ért. A szakítás hátteréről maga a műsorvezető vallott. Aki figyelmesen böngészi az internetet, felkaphatta a fejét arra, hogy Aurelio volt barátnője, Dominika talán a pár szakításáról mondja el véleményét közösségi oldalának bejegyzéseiben.

VV Aurelio és Dominika még a tavalyi évben szakítottak, a valóságshow hősnek azonban most újabb kedvesével is véget ér a kapcsolata, a szintén volt Való Világos és műsorvezető Nádai Anikóval. A szakítás körülményeiről korábban ő maga beszélt.

Aki azonban figyelmesen böngészi az internetet, észrevehette, hogy a szakítás óta Aurelio volt kedvese, Dominika olyan posztokat tett közzé közösségi oldalán, melyek a pár szakítására is utalhatnak. "A győzelem kulcsa, ha hagyod, hogy az ellenfeleid elhiggyék, ők nyertek, miközben nem" - írta nemrégiben, a szakításhoz közeli időpontban Instagramra feltöltött fotójához.

Insta-storyjába pedig egy szerelmes idézetet töltött fel:

Forrás: Instagram/mate_dominika_reka

Vajon a szakításról akarja elmondani a véleményét vagy más állhat a háttérben? Kerestük a fiatal lányt, de egyelőre nem reagált levelünkre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.