Madeleine McCann: A férfi ügyvédje szerint Brückner nem az a tipikus gyilkos alkat

Madeleine McCann Christian Brückner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyos hírek szerint Christian Brückner nem az a "tipikus" pszichopata gyilkos típus.

Ahogy azt megírtuk, Madeleine McCann eltűnése kapcsán már számtalan hír felröppent: a rendőrök, az önkéntes segítők, sőt, a szülők is gyanúsítottak lettek a kislány meggyilkolásával, ám senkire nem sikerült semmit rábizonyítani.

Mivel a 2007-ben eltűnt 3 éves gyermek holtteste azóta sem került elő, így abban sem lehetünk biztosak, hogy Maddie életben van-e még. Egy korábbi hír szerint lehetséges elrablója, Christian Brückner, megerőszakolta, megölte majd a holttestet disznók elé vetette. Egy másik hír szerint azonban nem ölte meg, hanem eladta a dark weben, ahol köztudottan komoly emberkereskedelem zajlik.Ám hiába a sok elmélet, eddig a hatóságok nem találtak annyi bizonyítékot, hogy vádat emeljenek az állítólagos gyilkos, Christan Brückner ellen.

Forrás: AFP/Vasco Celio

A legutóbbi hírek szerint Brückner tulajdonában áll egy neuwegerslebeni ingatlan, ahonnan közel 8000 fotó és videó került elő, melyeket adathordozókon tárolt, és egykori kutyájának teteme mellé ásta el.

Brückner ügyvédje, Friedrich Fülscher frissen nyilatkozott az ügyben az RTL-nek, azt mondta: Christian kifejezetten szimpatikus, jó benyomást keltő ember, akiről a legkevésbé sem feltételezi, hogy olyan szörnyűségeket tett volna, mint amikkel vádolják - írja a The Sun.

"Nagyon kellemes körülötte a légkör, kifejezetten jó beszélgetőpartner. A viselkedése, a reakciói nem arra utalnak, hogy egy hidegvérű, pszichopata gyilkos lenne" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.