Durvul a háború Alekosz és Baukó Éva között: "Szexuális zaklatás. Ezzel vádolt meg engem"

Forrás: TV2 -
Alekosz bíróság per szexuális zaklatás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Alekosz és Baukó Éva hosszú ideig nagyon jó barátok voltak, mostanra azonba elmérgesedett a viszonyuk, nyilvánosság előtt zajló vitájuk pedig egy bírósági teremben folytatódik.  

Évekkel ezelőtt egy valósáshow-ban kötött szoros barátságot Baukó Éva és Nagy Alekosz. A jó viszonynak azonban mostanra vége, olyannyira, hogy a bíróság elé is álltak. Az esetük azzal kezdődött, hogy Éva nyilvánosságra hozta személyes beszélgetésüket, azt állította, Alekosz nem hajlandó visszafizetni a pénzt, amit kölcsönadott neki, valamint azzal vádolta, hogy kéretlenül önkényuralmi jelképeket küldött.

Alekosz nyilvánosságra hozta a tárgyalás részleteit Forrás: TV2

Ugyan Éva lezártnak tekintette az ügyet, amikor a pénzt hiánytalanul visszakapta, Alekosz nem hagyta annyiban a dolgot, feljelentést tett, így kerültek a bíróság elé, ahol egymáshoz sem szóltak.

Alekosz azonban a Facebook-oldalán megosztotta, mi is történt a tárgyaláson.

Először a tartozásom visszafizetésének határideje előtt nyilvánosan nemfizetéssel megvádol, majd a neki más beszélgetések kapcsán elküldött Hitler portrét, zaklatásnak állítja be. Nyilvánosan.

Havas Henrik módszer, a szexuális zaklatás. Ezzel vádolt meg engem Baukó Éva, tette ezt természetesen a lehető legnagyobb publicitással

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.