Megrázó részleteket árult el az életben maradt sofőr: "Valami ott maradt belőlem a balesetnél"

Buszbaleset az M7-esen M7-es sofőr buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az M7-esen történt tragikus buszbalesetben nyolcan haltak meg, az egyikük a sofőr volt. Váltótársa életben maradt és segített a mentésben, habár édesanyját elvesztette. A 40 éves János nem tudja, valaha volán mögé tud-e majd ülni és azt sem, mit fog csinálni ezután. 

Nyolcan vesztették életüket a tragikus buszbalesetben az M7-esen. Horvátországból hazatérő magyarok utaztak a járművön, az áldozatok között van az egyik buszsofőr és egy fiatal óvónő is, valamint a busz másik sofőrjének édesanyja. János túlélte a balesetet, és segített a mentésben, de azóta összeomlott. Nem tudja, volán mögé tud-e majd még ülni, és azt sem, mit fog csinálni ezután. Egy viszont biztos: nem hibáztatja kollégáját, hiszen jól ismerte és tudja, mindig lelkiismeretesen végezte a munkáját.

Az életben maradt sofőr részleteket árult el a tragikus balesetről Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

valamit biztosan kezdenem kell a jövőben, de egyelőre minden kusza. Nem tudom megmondani, hogy valaha is be tudok-e ülni a volán mögé.

Borsnak

Attól félek, hogy egyszer ez a valami, ami élni hagy, megszűnik. Nem tudom, hogy akkor mi lesz"

Megszólaltak az M7-esen történt buszbaleset túlélői: "Soha többé nem fogok semmiért elégedetlenkedni"

"

Elaludtam, és már a hatalmas csattanásra ébredtem. A következő pillanatban iszonyatos szagot éreztem,

elvesztette édesanyját a balesetben.

Sokakat igyekeztem megnyugtatni, hogy mindjárt jönnek a tűzoltók. Nem mindenkihez mertem hozzányúlni, mert féltem, hogy egyesekben csak még nagyobb kárt teszek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.