Újabb fordulat! Hopp Csilla megmentené várandós barátnőjét a börtöntől

Hopp Csilla bírósági tárgyalás baleset L.L. Junior volt felesége Kármen L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két és fél évvel ezelőtt sokkolta a hazai közvéleményt az a baleset, amelyben életét vesztette a népszerű rapper, L.L. Junior kisfia, a hároméves Dávidka. Az ügyben az eljárás már hosszú ideje tart, és elképzelhető, hogy akár még évekig elhúzódik.

A kisfiú 2019 augusztusában a piros jelzés ellenére kiszaladt az útra, ahol a kereszteződésnél szabályosan közlekedő autó halálra gázolta. Mivel a térfigyelő kamerák pont az ellenkező irányba néztek, a nyomozók csak a tanúvallomásokra támaszkodhatnak az ügyben. Nem tudni, pontosan ki hol állt a járdán, ki fogta a kisfiú kezét.

Hopp Csillával szemben megszüntették az eljárást Forrás: RTLKlub

Sokáig azt sem lehetett tudni, bíróság elé kell-e állnia L.L. Junior volt feleségének, Hopp Csillának a gázolásos baleset miatt. Idén januárban érkezett a hír, hogy ejtették ellene a vádakat, azonban ez korántsem jelentette a bírósági eljárás végét. Az illetékes kerületi ügyészség szerint ugyanis Csilla barátnője, a jelenleg várandós Kármen lehet a vétkes, és ezért ellene emeltek vádat.

Mivel Csilla már gyanúsított volt az ügyben, élhet a jogával, hogy nem tesz vallomást.

– nyilatkozta a Blikknek Csilla ügyvédje.

Ha Kármen nem tesz beismerő vallomást, akkor tárgyalások sora következik, és az ügy akár évekig is elhúzódhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.