Will Smith-pofon: tovább gyűrűzik a botrány, már a feleségét is támadják

pofon Oscar-díj Chris Rock videó Jada Pinkett Smith Will Smith Will Smith-pofon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Példátlan eseménysorozatnak lehettek szem- és fültanúi azok a nézők, akik vagy a helyszínen, vagy a tévék előtt izgulták végig az idei Oscar-díjátadót. Az ismert színész, Will Smith ugyanis felsétált a színpadra és lekevert egy hatalmas pofont a házigazdának.

A díjátadó házigazdája, Chris Rock éppen Will Smith feleségének kopaszságán poénkodott, amikor a sztár felsétált a színpadra, majd megpofozta a humoristát. A jelenet alig pár nap alatt bejárta a világsajtót és vicces videók, valamint képek ezrei születtek a botrányból. Smith másnap elnézést kért a viselkedéséért, lemondott filmakadémiai tagságáról, a Netflix pedig felfüggesztette a színész készülő filmjének forgatását.

A pofonról készült videót sokan látták, azonban most napvilágra került egy olyan felvétel, amely teljesen más szemszögből mutatja az esetet. A kisfilmet A szökés egyik sztárja, a neves tévészínész Michael Rapaport osztotta meg az Instagramon, alatta pedig beindult a kommentháború. A videón ugyanis az látszik, mintha Smith felesége, Jada Pinkett Smith is nevetne a róla szóló poénon, és úgy tűnik, jól szórakozott azon is, hogy férje megütötte a műsorvezetőt.

Egyes kommentelők kiemelték azt, hogy Jada a pofon után rá sem nézett a tőle távol ülő férjére, és semmiféle interakció nem volt közöttük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.