Szabyest páros lábbal szállt bele Gáspár Laciba

Forrás: Instagram, Gáspár Laci -
kritika Szabyest új dal Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú idő után vadonatúj dallal jelentkezett Gáspár Laci. Az X-Faktor mentorának szerzeményét szeretik a rajongók, ám nem mindenki tetszését nyerte el az új zeneszám.

Szabyest nevét januárban az is megismerte, aki korábban még nem hallott a fiatal influenszerről és előadóról. Az énekes ugyanis élesen kritizálta Kulcsár Edina kedvesét, Varga Márkot, azaz G.w.M-et, majd később beleszállt Zámbó Krisztiánba és Gáspár Laciba is. Az utóbbit most ismét betámadta, ráadásul meglehetősen élesen kritizálta az énekes és mentor új nótáját.

– idézi a Bors Szabyest Instagram-sztoriját.

Szabyest korábban azért kritizálta Gáspár Lacit, mert az elmúlt években szerinte "csak ült a sikerein".

"Nincs semmi felmutatható eredménye 13-14 éve a Lacinak. Nem nagyon rémlik egy darab sláger se. (...) Az X-Faktor az élete, de azt sem tudta felhasználni arra, hogy valamilyen zenei karriert indítson, egy albumot csináljon, vagy bármit. Ül a sikeren, és azt hiszi, hogy ettől megváltozik a világ, mert ő Gáspár Laci, a mentor" – hangzott el az interjúban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.