Bridgerton család: íme minden, amit a negyedik évadról tudunk

2024 - Bridgerton - TV Series
Entertainment Pictures/ZUMAPRESS.com - ZUMAPRESS.com
titkok A Bridgerton család évad
Ugyan még a 3. évad összes részét sem láttuk, de máris a 4. évad körül forog sokaknak a gondolata. A sorozat producerei kiválasztották, hogy a következő évadban A Bridgerton család mely tagja lesz a főszereplő.

A Bridgerton család harmadik évadának csak az első fele került ki egyelőre a Netflixre, de már a sorozat negyedik szériája is tervezés alatt van. Mint ismert, a jelenleg futó részekben Colin és Penelope története áll a középpontban, de a producerek már tudják, hogy kiket követhetünk majd a következő évadban.

A Bridgerton család
A Bridgerton család negyedik évada is készülőben
Forrás: Netflix

Minden, amit eddig tudhatunk A Bridgerton család negyedik évadáról

  • Lesz!

A sorozat sikerét látva már a második évad alatt berendelték a 3. és 4. szériát, de akár hét évadon keresztül is folytatódhat. A sorozat producere, Shonda Rhimes korábban elárulta, konkrét tervei vannak azzal kapcsolatban, hogyan alakulnak majd az évadok, és mikor melyik testvért vetik be: a hatodik vagy hetedik évadig előre kitalálták.

A sorozat egyes évadai között nagyjából két év telt el, ha ugyanezt az ütemet követik, akkor a következő szériát 2026-ban láthatják majd a rajongók, ugyanakkor Shonda Rihmes elmondta, dolgoznak azon, hogyan gyorsíthatnák fel a folyamatokat. 

  • Melyik könyvből készül majd?

Julia Quinn összesen 8 könyvet írt a Bridgerton család történetéről, ám míg az első két évad az első két könyv cselekményeit hívta életre, a harmadik évad már nem követi a sorrendet, ugyanis az a negyedik könyvből készült. Így azt egyelőre nem tudni, hogy a következő széria melyik Bridgerton-testvér életére koncentrál majd.  

"Nem mondhatok egy szót sem, mert akkora bajba kerülnék"

 - mondta az írónő arról, hogy ki is lesz majd a főszereplő, de a sorozat készítői már kiválasztották és elkezdték a munkálatokat.

  • Kik lesznek a Bridgerton 4. évadának szereplői?

Nicola Coughlan megerősítette, hogy ő és Luke Newton visszatérnek a következő évadban, ám a többi szereplőről egyelőre még nincs hír.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.