Taylor Swift lett a popzene legbefolyásosabb embere

Forrás: AFP/Jason Merritt -
ember lista díj Taylor Swift befolyás elismerés popzene
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves énekesnő olyan nagy neveket hagyott maga mögött a 4Music által összeállított listán, mint Beyoncé, Rihanna vagy John Legend.

Kezdünk hozzászokni, hogy idén majdnem minden díj és elismerés Taylor Swiftet illeti.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A mostanában Calvin Harris-szel randizgató énekesnő éppen a héten zsebelt be rögtön három szobrocskát az iHeartRadio díjátadóján, nemrég ott volt a neve a világ 10 legnagyszerűbb vezetői között, tavaly pedig ő lett az egyik legjobban kereső zenész, ami mellé még a legönzetlenebb híresség címet is megkapta.

Nos, mindezek tetejében most a szemtelenül fiatal Taylort választották meg a popzene legbefolyásosabb emberévé is. A 4Music szakértői csoportja olyan szempontok alapján állította össze a listáját, mint például a szakmai és kritikusi elismerések és a követők száma és aktivitása a közösségi oldalakon.

Így lett stílusikon Taylor Swift

Lehet szeretni, lehet utálni, egy biztos: napjaink egyik legmegosztóbb énekesnője mára ott van a legtöbbet emlegetett stílusikonok között. A Life.hu ITT mutatta be, hogyan lett az idegesítő countrycsillagból divatdiktáló pophercegnő.

A 25 éves énekesnő olyan neveket hagyott maga mögött, mint Rihanna, a nemrég rövid frizurára váltott Katy Perry, Madonna, John Legend, Beyoncé és állítólagos szerelme, Calvin Harris.

Izlandi Taylor Swift és spanyol Shakira is megszorongathatja Boggie-thttp://www.life.hu/intim/20150310-csemer-boglarka-boggie-a-2015-os-eurovizios-dalfesztival-ok-az-ellenfelek.htmlAmikor A Dal győztese, Csemer Boglárka a döntő után a Life.hu-nak nyilatkozott, úgy beszélt a Wars For Nothingról, hogy mindenki számára világos legyen, nem egy eurovíziós tucatdalról van szó. Nos, igen, a már meglévő eurovíziósokat végighallgatva tényleg kilóg a sorból a magyar dal. De ez persze nem probléma, sőt.Intim--Beyoncé cipőtervezőnek állthttp://www.life.hu/trend/20150324-beyonce-enekesno-popdiva-cipotervezonek-allt-giuseppe-zanotti-a-hires-olasz-cipotervezovel.htmlÚjabb celeb lép be a desingerek világába. Giuseppe Zanotti, a híres olasz cipőtervező jelentette be a nagy hírt: Beyoncéval dolgozik együtt. Trend--Nadrág nélkül ment utcára Rihannahttp://www.life.hu/trend/20150402-rihanna-enekesno-nadrag-nelkul-ment-utcara.htmlAzt már régóta tudjuk, hogy Rihanna egyáltalán nem szégyenlős, azt viszont mégis túlzásnak találjuk, hogy ezúttal csak egy rövid kabátkában, nadrág nélkül lépett ki az utcára.Trend--Pornóoldalakat vásárolt magának Taylor Swifthttp://www.life.hu/intim/20150324-taylor-swift-pornooldalakat-vasarolt-maganak-uzleti-megfontolasbol.htmlRögtön két, erősen pornószagú domaint is vásárolt magának a fiatal énekesnő, ám pusztán csak üzleti megfontolásból.Intim--Majdnem teljes cicit villantott Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20150225-beyonce-melyen-dekoltalt-ingeben-cicit-villantott.htmlHoppá-hoppá, Beyoncé! Így jár, aki nem hord melltartót. TrendNorthfotoTóth Gabi: "Örökbe fogadok egy gyereket" - Súlyos betegsége miatt nem szülhet az énekesnőhttp://www.life.hu/csalad/20150312-toth-gabinak-nem-lehet-sajat-gyereke-ezert-orokbefogadna-egyet.htmlTóth Gabi igazi anyáskodó típus, imádja a gyerekeket, de sajnos kiderült, nem lehet sajátja. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.