Brad Pitt VV Éva Csobot Adél Goldie Hawn Mike Tyson Istenes Bence Demi Moore Bulvárkoktél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a hazai celebek nem fukarkodtak a bájaik megmutatásával, néhány korosodó külföldi színésznővel pedig nagyon elszaladt a ló. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Magyar celebvillantások

A héten a legszexibb hazai celeb kétségkívül Erdőhegyi Brigitta énekesnő volt. A szőkeség köldökig dekoltált ruhában kacérkodott a Life.hu riporterével - erről itt olvashatsz bővebben. De VV Éva is kitett magáért: az egykori valóságshow-sztár a napokban mutatta meg frissen plasztikázott melleit. A vadiúj cicket itt nézheted meg.

Lebukott a sztárpár

Az utóbbi napokban derült fény arra, hogy Csobot Adél és Istenes Bence egy párt alkotnak. Az X-Faktor fiatal, szexi döntőse és az RTL Klub sztárja még titkolnák érzelmeiket, de a hozzájuk közel állók számára egyértelmű, hogy több van köztük, mint barátság. Szeremükről itt olvashatsz bővebben. Mostanában derült ki az is, hogy Brad Pitt még 1988-ban hódította meg Mike Tyson bokszoló feleségét. A szeretők le is buktak, Mike pedig nemrég mesélte el először a kínos történetet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lepukkant világsztárok

Vannak sztárok, akik még mindig képtelenek felfogni, hogy már nem húszévesek. Demi Moore-ról a héten készült néhány roppant kínos fotó, melyeken kissé illuminált állapotban fetreng, méghozzá egy popsit alig takaró overállban. A róla készült fotókat itt nézheted meg. De Goldie Hawn se semmi: az egykor oly bájos világsztár arca ma már szinte felismerhetetlen. Az ok pedig természetesen a rengeteg plasztikai beavatkozás. A róla készült fotót itt nézheted meg.

AFP
AFP

Matt Damon Michael Douglas szeretője letthttp://www.life.hu/szorakozz/20121206-matt-damon-michael-douglas-szeretoje-lett-liberace-behind-the-candelabra.htmlA szexbomba és a Mikulás (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121206-szexi-ruhaban-pozol-courtney-stodden-modell-es-a-mikulas.htmlAz angyal, aki elcsavarja a pasik fejéthttp://www.life.hu/szorakozz/20121201-alessanddra-ambrosio-modell-fehernemuben-fotozkodik-a-tengerparton.htmlMég a fogorvosnál is fotózkodik a szupermodellhttp://www.life.hu/szorakozz/20121203-bar-refaeli-modell-a-fogorvosnal-is-fenykepet-keszit-magarol-es.htmlSzéttárt combokkal fetrengett Demi Moorehttp://www.life.hu/szorakozz/20121206-demi-moore-szineszno-reszegen-bulizott-lenny-kravitz-zenesz-tarsasagaban.htmlIgazi karácsonyi élmény! - Különleges adventi vásár ingyenes borkóstolóvalhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20121206-adventi-nyitott-pince-napoka-hajosi-pincefaluban-ingyenes-borkostolo.htmlIdei harmadik pasiját fogyasztja a 23 éves sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121203-idei-harmadik-pasijat-fogyasztja-a-23-eves-sztar-taylor-swift.htmlSoha ne lopd el egy gengszter kutyáját!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121205-mozi-film-szorakozas-soha-ne-lopd-el-egy-gengszter-kutyajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.