A héten a hírességek megmutatták, hogy közel az ötvenhez is lehet valaki csúcsformában. Vilmos herceg és Katalin körül is zajlik az élet, nem is akárhogyan. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Vannak olyan világsztárok, akik példamutatóan viselik az idő múlását, és azt, hogy már nem húszévesek. Monica Bellucci csaknem 50 éves, de negyvennél egy perccel sem néz ki többnek. Biztosan a jó házasság teszi... De a Jóbarátok 48 éves sztárja, Courteney Cox sem panaszkodhat. Őt a napokban kapták lencsevégre smink nélkül, és egyáltalán nem okozott csalódást. Sőt!

AFP

Persze fiatalon azért könnyebb jól kinézni! A csinos VV Anikó a héten démonná változott - de csak egy rövid fotózás erejéig. Az eredményt ide kattintva nézheted meg. Ha pedig a sármos pasiknál tartunk, akkor a héten mindenképp Jarrod Scott neve ugrik be. A modell főszereplésével egy igen botrányos címlapfotó készült, mely kiverte a biztosítékot a divatvilágban. Hogy miért, arról itt olvashatsz.

Katalin hercegnő a héten megmutatta, hogy igenis lehet valaki nagyon csinos a hatodik hónapban. Azt nem tudjuk, hogyan csinálja, hogy még mindig ennyire karcsú, de szeretnénk megtudni a titkot! Közben Vilmos hercegnek egy igen kellemetlen elutasításban volt része: nem kellett a hercegi csókja egy kislánynak. Vilmos két napra Skóciába látogatott feleségével, ott történt, hogy a herceg meg akart puszilni egy négyéves kislányt, de a pici megijedt és elhúzódott tőle. Az erről készült videót itt megnézheted.  

Forrás: AFP

Gregor Bernadett színésznő nagyon csinos, bár a saját bevallása szerint felszedett néhány kiló pluszt a téli hónapokban. Majd leadta a túlsúlyt, és legnagyobb bánatára visszaszedte. Arról, hogy ennek az ingadozásnak mi áll a hátterében, itt olvashatsz. A héten felbukkant a Jóban Rosszban sorozat egykori szőke sztárja, Mészáros Kitty is, aki egy teljesen új oldaláról mutatkozott be. Kitty új külsejét itt nézheted meg.

A héten megtudtuk, hogy igen komoly sérülést szenvedett a sármos Gerard Butler új filmjének forgatása közben. A színész már bánja, hogy saját maga játszotta el a kemény akciójeleneteket a Támadás a Fehér Ház ellen című mozijának felvétele alatt. Arról, hogy mi történt a színésszel, itt olvashatsz bővebben.

A napokban tragikus körülmények között, rendkívül fiatalon elhunyt a valóságshow-szereplő. A hatóságok szerint kocsijával elsüllyedt a sárban a mindössze 21 éves fiú.

Forrás: Twitter/MTVBuckwild

Forrás: AFPKövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!II. Erzsébet mint Bond lány? Igen!http://www.life.hu/szorakozz/20130405-ii-erzsebet-brit-kiralyno-baftadijat-kapott-a-legemlekezetesebb-bondlany-szerepeert.html 25 kg-ot nyom a világrekorder nyuszihttp://www.life.hu/szorakozz/20130403-lifenight-megvan-a-vilag-legkoverebb-nyula.html Jeanne Moreau és a szerelmi háromszöghttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130403-film-szorakozas-egy-holgy-parizsban-jeanne-moreau-es-az.html Hableánynak képzeli magát egy férfihttp://www.life.hu/szorakozz/20130404-egy-brit-ferfi-imadja-a-selloket-es-o-maga-is.html Börtönbe vonult a Die Hard-filmek rendezőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130404-bortonbe-vonult-john-mctiernan-a-die-hardfilmek-rendezoje.html Gyászol Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130404-lindsay-lohan-szineszno-kiskutyaja-meghalt.html