Jóban Rosszban Katalin hercegnő Nagy Duett Liza Minelli Halle Berry Barátok közt Cseke Katinka Bulvárkoktél Penelope Cruz Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten több híres színésznő mutatta meg gömbölyödő pocakját, sőt, a Barátok közt szépségéről is kiderült, hogy állapotos. A jó hírek mellett sajnos szakítások és tragédiák is történtek a héten. Íme a Life.hu bulvárkoktélja.

Elhunyt a Vaslady

A héten elhunyt Margaret Thatcher, a Vaslady. Az Egyesült Királyság egykori miniszterelnöke stroke-ot kapott - 87 éves volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A múlt héten meggyilkolt magyar divattervező, Király Tamás ügyében is számtalan fordulat történt. A legfrissebb információk szerint a divattervező gyilkosát el is kapták, a férfi beismerte tettét - erről bővebben itt olvashatsz. A divatpápáról a legutolsó képeket Éder Krisztián, művésznevén SP készítette - a fotókat itt nézheted meg.

Nincs nyugalom Vilmos hercegék körül

A királyi családban zajlik az élet, és persze ki más lenne a botrány oka, mint Harry herceg. Egy titokzatos nő ugyanis azt állítja, hogy a trónörökössel volt intim viszonya. Sőt, ennél pikánsabb dolgok is kiderültek az eltitkolt románcról, melyekről itt olvashatsz.

Arra is fény derült, hogy mi lesz Katalin és Vilmos gyermekének a neve, ha kisfiú lesz. De Katalin hercegnőnek még így sincs nyugta: sikerült ugyanis vérig sértenie Kim Kardashian celeblányt. Hogy mivel, azt ide kattintva megtudhatod.

Akik szakítottak

Szokás szerint szakítások is történtek a héten: annak ellenére, hogy az RTL Klub tette sztárrá, a csatorna szakított Janicsák Vecával. Az énekesnő a konkurens TV2 Hal a tortán című műsorában szerepelt és ezzel végleg elvágta magát anyacsatornájától. De az álomszép modell, Palvin Barbi is nehéz időket él: úgy tűnik, a pasija tette lapátra a csinos magyar lányt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Akik pocakot villantottak

Penélope Cruz színésznő a második gyermekét hordja a szíve alatt. A spanyol szépség a hetedik hónapban jár, de így is meseszép: itt nézhetsz róla friss fotót. A negyvenhat éves Halle Berry sem panaszkodhat: a sztár pocakjáról készült képet itt nézheted meg. A Barátok közt színésznője is úszik a boldogságban: kiderült, hogy hamarosan anya lesz Füredi Nikolett, a sorozat szexi ügyvédnője. A szőke színésznő júliusra várja első gyermekét.

Akik igencsak megváltoztak

Elbukta a fogyókúráját Mischa Barton. A színésznő nagy diétázó, szinte nap mint nap küzd azért, hogy megőrizze az alakját. Ezúttal nem járt sikerrel. A róla készült friss fotókat itt nézheted meg. A 67 éves Liza Minnelli sokkolóan néz ki. A színésznő túlzásba vitte a botoxkezeléseket, és rémmé változott - nézd meg te is a megdöbbentő fotókat itt. Az előbbi sztárokkal ellentétben a Jóban Rosszban színésznője és A Nagy Duett győztese, Cseke Katinka is sokat változott - a sztár szinte kivirult. Ennek okairól itt mesélt a Life.hu újságírójának.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Nem bír magával Stohl Andráshttp://www.life.hu/szorakozz/20130412-stohl-andras-szinesz-otthagyja-a-nemzetit-es-nem-igeri-hogy.htmlFélmeztelenül pózol a tinisztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130411-lifenight-ashley-tisdale-enekesno-a-high-school-musical-sztarja-cimlapfoton.htmlCuki cica birkózik a tejestállalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130411-lifenight-cuki-cica-birkozik-a-tejes-tallal-foto.htmlHullaszag sem állhatja útját a szerelemnekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130410-mozi-film-szorakozas-hullaszag-sem-allhatja-utjat-a-szerelemnek.htmlKeveset hagy a képzeletre Matt Damonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130410-lifenight-attetszo-uszonadragban-paradezik-matt-damon-szinesz.htmlSzabadságra ment Mona Lisahttp://www.life.hu/szorakozz/20130410-bezart-a-parizsi-louvre-a-zsebtolvajok-miatt-ugyanis-sztrajkolnak-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.