A 25 éves énekesnő olyan nagy neveket hagyott maga mögött a 4Music által összeállított listán, mint Beyoncé, Rihanna vagy John Legend.

Kezdünk hozzászokni, hogy idén majdnem minden díj és elismerés Taylor Swiftet illeti.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A mostanában Calvin Harris-szel randizgató énekesnő éppen a héten zsebelt be rögtön három szobrocskát az iHeartRadio díjátadóján, nemrég ott volt a neve a világ 10 legnagyszerűbb vezetői között, tavaly pedig ő lett az egyik legjobban kereső zenész, ami mellé még a legönzetlenebb híresség címet is megkapta.

Nos, mindezek tetejében most a szemtelenül fiatal Taylort választották meg a popzene legbefolyásosabb emberévé is. A 4Music szakértői csoportja olyan szempontok alapján állította össze a listáját, mint például a szakmai és kritikusi elismerések és a követők száma és aktivitása a közösségi oldalakon.

Így lett stílusikon Taylor Swift
Lehet szeretni, lehet utálni, egy biztos: napjaink egyik legmegosztóbb énekesnője mára ott van a legtöbbet emlegetett stílusikonok között. A Life.hu ITT mutatta be, hogyan lett az idegesítő countrycsillagból divatdiktáló pophercegnő.

A 25 éves énekesnő olyan neveket hagyott maga mögött, mint Rihanna, a nemrég rövid frizurára váltott Katy Perry, Madonna, John Legend, Beyoncé és állítólagos szerelme, Calvin Harris.