Az októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashattok az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik... 

Gombos három-négy év körüli, mudikeverék kan. Aktív, jó agyú, de csintalan, játékos kutya, még nagyon sokat kell tanulnia. Szuka kutyákkal összeszoktatható, kan kutyákkal nem jön ki. Az embereket szereti. Aktív, kutyaiskolát is vállaló gazdát keres, benti tartással. +36-70-318-31-06 (Futrinka, Budapest) 

Forrás: Futrinka Egyesület

Rocky másfél év körüli, keverék kan kutya, még kölyökkorában került a menhelyre, de azóta nem talált gazdára. Jól szocializált, kedves, vidám, különleges megjelenésű kutya, nagyon élvezi az emberek társaságát, de más kutyákkal is tökéletesen kijön. +36-20-358-21-83 (Eger)

Forrás: Egri Állatmenhely

Newton kétéves keverék kan, a gazdái költözés miatt hagyták hátra. Nagyon kedves, közepes-nagy termetű kutya, jelenleg egy kennelben él. Nagyon hiányzik neki az ember közelsége, de fekete felnőtt kutyaként nincs rá érdeklődés. +36-70-459-75-72 (Füzesabony) 

Forrás: Füzesabonyi Állatmenhely

Bob egyéves keverék kan, az idegenekkel bizalmatlan, de a gazdájával kedves, hűséges kutya. Kan kutyákkal nem jön ki, szuka kutyákkal összeszoktatható. Ínszalagszakadás miatt egy műtét vár rá, de ezt követően már szeretne családban lábadozni. +36-30-232-18-90 (Miskolc) 

Forrás: Miskolci Állatsegítő Alapítvány

Zsírkréta öt év körüli tacskókeverék kan, aki a váci gyepmesteri telepre került be sérült mellső lábbal, amit sajnos nem lehetett megmenteni, amputálni kellett. Szerencsére szépen megszokta az új helyzetet, vígan futkározik, örömmel játszik más kutyákkal is. Az emberek közül nem mindenkihez megy oda elsőre, de soha senkivel nem agresszív. A vihartól fél. +36-30-418-02-88 (Noé, Budapest) 

Forrás: Noé Állatotthon Alapítvány

Kadifa egyéves, eleinte félénk, de utána nagyon kedves és játékos nőstény macska. Az utcáról fogták be csapdával, az élete veszélyben volt. Lakásban lakik, alomhoz szokott, befogadójával nagyon bújós. Kezdő gazdinak is ajánlott. +36-70-459-75-72 (Füzesabony) 

Forrás: Füzesabonyi Állatmenhely

Joghurt egy év körüli nőstény macska, a kölykeivel került az állatotthonba. Ők már kirepültek, így Joghurt ideje is eljött a gazdisodásra. Nagyon hálás, kedves, ölbe vehető macska, bár kezdetben kissé félénk és visszahúzódó. Benti tartással fogadható örökbe. +36-20-540-55-62 (Noé, Budapest) 

Forrás: Noé Állatotthon Alapítvány