mellbimbó LifeNight Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexisen visszafogott Jennifer Aniston nemrég igazán elengedte magát a kamerák előtt.

Jennifer Aniston és Chelsea Handler talkshow-műsorvezető évek óta jó barátnők - valószínűleg ezért is engedte el magát a Jóbarátok sztárja Chelsea beszélgetős műsorában. De még az újdonsült menyasszony, Jennifer is nagyon elpirult, amikor barátnője rávilágított arra, hogy bőr felsőjében a melle és a mellbimbója minden egyes részlete látszik. Vajon a világsztár szándékosan mutatott többet a kelleténél, netán azt hitte, hogy a vastag bőr alatt nem tűnnek fel a bimbói? Mindenesetre szokatlan húzás volt ez épp tőle.

Írd meg nekünk szerelmes vagy pajzán személyes történetedet!



Hol lehet divatos esőkabátot venni?http://www.life.hu/legytrendi/20121016-esernyo-helyett-divatos-esokabatok-nedves-oszi-idore.htmlKendőt a fejre!http://www.life.hu/legytrendi/20121015-oszi-kiegeszito-a-kendo-igy-viselhetjuk.htmlBrad Pitt mindenkit elvarázsol - Még a hangja is irtó szexis az új reklámfilmjében!http://www.life.hu/legytrendi/20121015-brad-pitt-mindenkit-elvarazsol-meg-a-hangja-is-irto.htmlNevetséges ruhában jelent meg a kifutón a milliárdos celeblányhttp://www.life.hu/legytrendi/20121011-nevetseges-ruhaban-jelent-meg-a-kifuton-a-milliardos-celeblany-tamara.htmlFeneket villantott a gyönyörű modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20121010-popot-villantott-a-gyonyoru-modell-egy-szal-bugyiban-rosie.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.