Robert Pattinson modell Kristen Stewart Alkonyat (film) színész félmeztelen Dior reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert Pattinson eladta magát a Diornak. Annyira nem bánjuk, mert az egykori vámpír a divatcég legújabb kampányfilmjében félmeztelen testtel hódít meg még több női szívet. Állítólag rendkívül erotikusra sikeredett a videó. Mi már nagyon várjuk!

Színészből modellé avanzsált Robert Pattinson. Az ügyeletes, szexi vámpírfiú az Alkonyat-szériák Edwardjaként rengeteg tinilány szívét összetörte. Most pedig új területen próbálja ki magát: modellként pózol a Dior legújabb kampányvideójában. 8 millió fontért mutogatja magát. Reméljük, jól megdolgozott ennyi pénzért!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A reklám állítólag a határokat feszegeti: Robert szinte teljesen meztelen az egyik jelenetben és hevesen csókol egy lányt. Azt mondják, még a vámpírfilmekben sem volt olyan szexis, mint most. Vajon mit szólt az erotikától fűtött videóhoz Kristen Stewart? Pletykák szerint ugyanis az Alkonyat-párocska ismét összejött.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.