Leterítették az Oscar-gála vörös szőnyegét – Nézz be a kulisszák mögé!

Forrás: Instagram/The Academy -
Oscar-díj gála Neil Patrick Harris Oscar 2015 színház vörös szőnyeg előkészület Lady Gaga díjátadó szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán a filmes szakma, az egész világ lázban ég a február 22-i Oscar-gála miatt. Az előkészületek már zajlanak, hogy minden a legnagyobb rendben menjen az Egyesült Államok legrangosabb filmművészeti díjátadóján.

Megkezdődtek a 87. Oscar-díj-átadó előkészületei. A gála helyszínéül szolgála hollywoodi Dolby színház elé már lekerült az est legfontosabb eleme, a vörös szőnyeg, amelyen a hírek szerint nagyjából 20 ember dolgozott, hogy tökéletesen a helyén legyen:

Forrás: Instagram/The Academy

Íme, az Oscar-díjasok vacsorája

Füstölt lazac, kaviár és pezsgő – csak néhány finomság, amelyekből idén válogathatnak a hírességek az Oscar-gálát követő vacsorán. Kattints ide és tudd meg, mi kerül még az asztalukra!

A szőnyegen felvonuló hírességek útját ezek a körülbelül 2 méter magas aranyszobrok fogják vigyázni:

Forrás: Instagram/The Academy

Két szobor ezen az autón érkezett a helyszínre:

Forrás: Instagram/The Academy

Ahogyan a sztárokat, úgy a szobrokat is gondosan előkészítik a nagy eseményre. Itt éppen egy kis fényesítésre került sor:

Forrás: Instagram/The Academy

A frissen eljegyzett Lady Gaga is javában készül már a díjátadóra, hiszen az Így jártam anyátokkal sztárja, Neil Patrick Harris mellett ő lesz az est másik házigazdája. Az extravagáns stílusáról elhíresült énekesnő ezzel a képpel köszönt be Instagramon:

Forrás: Instagram/Lady Gaga

Az Oscar-gálák legnagyobb botrányai

Eltűnt szobrocskák, gyilkosság és azok, akik nem kértek a díjból – a Life.hu ITT gyűjtötte össze az Oscar-díj-átadók valaha történt legnagyobb botrányait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.