Palvin Barbara Hollywood két nagyágyújával kavar egyszerre?

modell Palvin Barbara színész Lewis Hamilton Leonardo DiCaprio flörtölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modell a Francia Riviérán nem csak a fotósokat, hanem a jelen lévő férfiakat is elvarázsolta. A hírek szerint a fiatal lány két sztár szívét is rabul ejtette. 

Leonardo DiCaprio és Palvin Barbi régóta remek viszonyt ápolnak egymással, sőt ha egy városban vannak, mindig felkeresik egymást. A 22 éves modell a szépségipari cég nagyköveteként kötelező feladatait is teljesíti Cannes-ban, ahol persze a hollywoodi szívtipró is felbukkant.

Palvin Barbara Canne-ban Forrás: AFP

Barbi az érkezése után rögtön kávézni indult DiCaprióval, később pedig egy partin botlottak egymásba. A hangulat a hírek szerint nagyon jó volt, hiszen Leo egész éjjel a magyar lány társaságában maradt. Erről egy fotót ide kattintva meg is nézhetsz! Persze nem ő az egyetlen, akivel hírbe hozták már a gyönyörű szépséget.

Forrás: Northfoto

Legutóbb a világbajnok Forma–1-es pilóta, Lewis Hamilton fejét sikerült elcsavarnia. Az idei amfAR gálán például végig egymás mellett ültek, és a hírek szerint nagyon jókat beszélgettek az este folyamán. Vajon végül kinek sikerül meghódítani a magyar lány szívét?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.