Harry herceg nem bírja elviselni Kamillát: feszültség és harag látszik az arcán

Forrás: AFP -
Diana düh harag királyi család arckifejezés testbeszéd elemzés kapcsolat Kamilla hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy a britek mennyire nehezen fogadták el, hogy Károly herceg végül Kamillát választotta Diana helyett. A kedélyeket pedig csak tovább borzolta, amikor az imádott hercegné halála után majdnem tíz évvel összeházasodott a botrányos hercegi pár.

Károly és Kamilla esküvője óta eltelt majdnem két évtized és úgy tűnik, a britek kezdik megszokni és megkedvelni az egykor talán gyűlölt nőt. A legutóbbi kutatások is azt bizonyítják, hogy a trónörökös Károly herceg ázsiója erősödött és a szigetország lakóinak többsége azt szeretné, ha ő lenne a király. Érdekes fordulat, hiszen nem is olyan régen még attól volt hangos a sajtó, hogy Károlyt kikerülve sokan Vilmost látnák a trónon II. Erzsébet halála után.

Harry nem kedveli Kamillát, hiszen elszerette Károlyt az édesanyjától Forrás: AFP

A britek megbarátkoztak Károly és Kamilla házasságával, amelyet az is segített, hogy maga a királynő jelentette be nemrég, hogy szeretné, ha Kamilla viselhetné a királyné címet. A családon belül ennek viszont nem mindenki örül. Harry herceg, a tragikus balesetben elhunyt Diana és Károly legfiatalabb gyermeke látványosan gyűlöli nevelőanyját.

Egy testbeszéd-szakérő kielemezte azokat a fotókat, amelyeken együtt látható Harry és Kamilla, és arra a megállapításra jutott, hogy a férfi arckifejezése rendkívül árulkodó. Harry herceg nem tudja leplezni, hogy nem kedveli Kamillát, sőt a szakértő szerint düh, harag és feszültség látszik a szemében. Miközben a család többi tagja mosolyog a képeken, Harry arca komor és a kezét is a háta mögött kulcsolta össze. Ez egyértelmű jele a távolságtartásnak – számolt be róla a JOY magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.