Jennifer Aniston titokzatos férfival randizott: lencsevégre kapták a párost

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Press Room Jennifer Aniston
Getty Images for Turner - Gregg DeGuire
szerelem randi Jennifer Aniston
A híresség szerelmi életéről régóta nem tudunk semmit, de úgy tűnik, hogy van valaki az életében. Jennifer Aniston egy titokzatos férfival randizott és lencsevégre is kapták a párost.

Az 55 éves Jennifer Aniston szerelmi életéről nagyon keveset tudunk mióta ő és Justin Theroux elváltak egymástól 2017-ben. Sokan abban reménykedtek, hogy ő és Brad Pitt ismét összejönnek majd, de az elmúlt években világossá vált, hogy az egykori sztárpár nem tér vissza egymáshoz. A színésznek új kedvese van, és úgy tűnik, hogy Jennifer Anistonnak is: egy titokzatos férfival randizott a színésznő és lencsevégre is kapták őket.

Los Angeles Premiere Of Netflix's 'Murder Mystery 2' Jennifer Aniston
Jennifer Aniston egy titokzatos férfival randizott
Forrás: Image Press Agency/NurPhoto

Jennifer Aniston egy titokzatos férfival randizott

A színésznőt - akit nemrég azért kritizáltak, hogy mókusszerűvé vált az arca - egy ősz hajú férfival kapták lencsevégre a kaliforniai Nyugat-Hollywoodban. Jennifer Aniston és a titokzatos férfi egy duplarandin vettek részt Rob Lowe-val és feleségével, Sheryl Berkoffal a Sunset Tower Hotelben. A négyes több órát töltött el egymás társaságában mielőtt érzékeny búcsút véve mindenki elindult volna haza a maga párjával. 

Jennifer Aniston Spotted Out With a Mystery Man in Los Angeles Jennifer Aniston és a titokzatos férfi
Jennifer Aniston és a titokzatos férfi
Forrás: Byline: TheImageDirect.com

Az álomalakú színésznő nagyon régóta nem volt látható egyetlen férfi társaságában sem, vagyis ez egy igen különleges alkalom. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy ki is a szerencsés illető.

EXCLUSIVE: Jennifer Aniston is Spotted on a Double Date With Rob Lowe in Los Angeles Jennifer Aniston és a titokzatos férfi
Jennifer Aniston és a titokzatos férfi búcsúzkodnak Rob Lowe-tól és feleségétől 
Forrás: Byline: TheImageDirect.com

Jennifer Aniston az elmúlt időszakban a munkájára koncentrált, nagy sikert hozó sorozatára, a The Morning Show-ra, melyben Reese Witherspoonnal együtt játszik. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.