A kalandozások éve volt! Ez történt a ma 31 éves Lewis Hamiltonnal az elmúlt évben

Forrás: Facebook/Lewis Hamilton -
modell Kendall Jenner Lewis Hamilton Rihanna Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon pörgős volt Lewis Hamilton éve: februárban ugyan véget ért hatéves kapcsolata Nicole Scherzingerrel, de ezután rengeteg modell lánnyal randizott, sőt még Rihannával is volt egy kis románca.

Nem sokkal 30. születésnapja után Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger negyedszer is szakított, ami ezúttal véglegesnek tűnt, habár az év végén újra azt pletykálták, hogy van valami közöttük. A szakítás után mindenesetre egy szerelmes dallal énekelte ki fájdalmát a Forma 1-es pilóta, és más dögös lányok után nézett.

Forrás: Facebook/Lewis Hamilton

A csajok sorát Kendall Jenner nyitotta, őt pedig máris Rihanna követte, akivel egy kis nyilvános dörgölőzést is bevállaltak. Ennek ellenére is csak barátnak nevezte később Hamilton a barbadosi énekesnőt, szeptemberben pedig már egy belga modellel, Fanny Negueshával jelent meg egy eseményen. A nőügyein kívül két fontos dolgot kell megemlíteni Hamiltonról: az alsónadrágban merengés dögösebb, mint azt valaha is gondoltuk volna, illetve az év tanulsága sem maradhat ki, miszerint egy jó kocsiban a legjobb a szex.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.