Pintácsi Viki Hódi Pamela Nádai Anikó robogó rablás telefon Schobert Norbert lopás áldozat Debreczeni Zita táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zitától a motorját, Hódi Pamelától a táskáját, Norbitól mobiltelefont loptak el, de nem ők az egyetlenek, akik rablás áldozatai lettek.

Legutóbb Debreczeni Zitát fosztották meg szupertrendi robogójától. Az elkeseredett modell a Facebook-oldalán tette közzé a felhívást, hogy aki esetleg látja az egyedi kétkerekűt, az segítsen a nyomára bukkanni.

Forrás: Facebook/Debreczeni Zita

Amikor pár hete Hódi Pamela táskáját ellopták az autójából, Berki Krisztián a közösségi oldalán félmillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. Pamela kocsiját Budapesten törték fel, a macsó pedig nem az ellopott pénz miatt aggódott, hanem szerette volna, ha Pamela iratait átadja a megtaláló.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal

Schobert Norbitól az otthonából lopta el egy bennfentes a telefonját. A fitneszguru 500 ezer forintot ajánlott annak, aki visszajuttatja a készüléket. Ám Norbinak nemcsak az intim családi fotók miatt volt fontos, hogy visszaszerezze a telefont, hanem szeretett volna a tolvaj szemébe nézni, aki nagy valószínűséggel a közeli ismeretségi köréből került ki. Szerencsére pár nap elteltével Norbi postaládájából előkerült a telefon, így ez a történet jól végződött.

Forrás: Facebook/Norbi Update

Régebben sem kímélték a sztárokat

Tavaly év végén Kárász Róbertnek lopták el a motorját, a műsorvezető akkor abban reménykedett, hogy közösségi oldala segítségével nyomára bukkan szeretett járgányának. Fásy Ádám autóját az Andrássy úton fényes nappal törték fel, és lopták el belőle a táskáját és mobiltelefonját. Pintácsi Viktória otthonába a furfangos betörők akkor törtek be, amikor az énekesnő beteg kisfiát ápolta a kórházban. A tettesek minden értéket elvittek a házból. Nádai Anikóhoz pedig akkor jutottak be, amikor otthonában aludt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.