Emily Ratajkowski kiakadt, de nagyon

modell szexi Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa lesz a következő dolgokat a színésznő szájából hallani. Emily az a sztár, akit eddig igazából egy filmben láttunk, de a képmegosztó oldalán több a pucér, vagy félpucér kép, mint egy nyuszis magazinban. 

A modell, színésznőnek elege lett: kiakadt azokra, akik csak a testét látják meg, és nem hagyják, hogy bebizonyítsa, esze is van. A lányt nemrég sok negatív komment érte amiatt, hogy állást foglalt a politikában: ellenlábasai azt javasolták neki, mutogassa inkább formás cickóit ahelyett, hogy politizál.

Forrás: giphy.com

Hát, nehezen lehetne esélyt adni a csinos Emily-nek: aki ugyanis meglátja ezeketvagy ezeket a fotókat, nem éppen arra gondol a lánnyal kapcsolatban, hogy biztosan vág az esze, mint a borotva. Az pedig nem kérdés, hogy elég vicces dolog párhuzamosan a politikáról beszélni és pucéran lovagolnia tengerparton egy lovacska hátán...

Tini alázta porig élő adásban VV Dináthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-furcsa-telefonalo-akasztotta-ki-elo-adasban-vv-dinat.htmlA Való Világ powered by Big Brother kiesőjét élőben alázta porig telefonhívással egy tini. TV + SztárokOrigoHazugságvizsgálatnak is alávetné magát Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-brad-pitt-vissza-akarja-kapni-angelinat-meg-hazugsagvizsgalat-ala-is-vetne-magat.htmlMúlt héten bombaként robbant a hír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt elválnak. Az egész világot megrázta a tény, hogy az egykori hollywoodi álompár már nem együtt tervezi a jövőt. Illetve ez csak Angelinára igaz, ugyanis Brad a hírek szerint kétségbeesetten próbálkozik megmenteni kapcsolatát a színésznővel. TV + Sztárok--Kitört a háború Norbi és Majka között: nem kímélik egymást!http://www.life.hu/sztarok/20160926-kitort-a-haboru-majka-es-norbi-kozott-ozd-miatt-nem-kimelik-egymast-facebookon-uzengetnek.htmlNorbi kapott hideget-meleget azért, mert azt merte mondani, hogy legutóbb hiába volt tengerparton nyaralni, a hely hangulata őt inkább Ózdra emlékeztette. Ezért Majka is kiosztotta a fitneszgurut, az alapos válasz sem váratott sokat magára, de Majkát sem kell félteni, a viszontválasz is megérkezett. TV + Sztárok--Hajdú Péter ezzel lepte meg feleségét a születésnapján http://www.life.hu/sztarok/20160926-hajdu-peter-100-szal-rozsaval-ajandekozta-meg-a-feleseget-sarka-katat.htmlSarka Kata nem Hajdúval ünnepelte a születésnapját. Ám a hírekkel ellentétben egy csodás ajándék mégis érkezett a műsorvezetőtől. TV + SztárokOrigoNem zavartatta magát Robbie Williams - nézők ezrei előtt markolt rá férfiasságárahttp://www.life.hu/sztarok/20160926-londoni-koncertjen-a-zacsijat-markolaszta-robbie-williams.htmlA Take That korábbi sármos énekese most sem fogta vissza magát a színpadon. Gatyájába nyúlt és rámarkolt férfiasságára! TV + Sztárok--Érettségire gyúr Pumped Gabo!http://www.life.hu/sztarok/20160926-erettsegit-akar-szerezni-es-a-mediaban-elhelyezkedni-pumped-gabo.htmlAz eddig a tánccal és testépítéssel foglalkozó Gabo most komolyabban akarja venni az életet! Érettségizni akar és a médiában dolgozni! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.