Détár Enikő nem gondolta volna, hogy újra boldog lehet

Forrás: MTI -
boldogság Détár Enikő párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válásuk után Détár Enikő egyedül maradt, és sosem gondolta volna, hogy újra rátalál a szerelem. Pedig éppen ez történt, sőt, még a szakmájában is sikereket ér el a színésznő.

Détár Enikő és Rékasi Károly válását már több mint két éve kimondták, akkor úgy tűnt, hogy a színésznőt viseli meg igazán az az időszak. Ő maga sem gondolta volna, hogy egyszer újra rátalál a boldogság, mégis ez történt. Jelenleg sajnos Rékasi Károly van rosszabb állapotban: motorbalesetéből még most sem épült fel. Détár Enikő azonban sínen van, harmóniában önmagával és másokkal.

Détár Enikő újra boldog Forrás: MTI

"Nem gondoltam volna, hogy ezt még kijelenthetem az életben, de azt kell mondanom, boldog vagyok.

A sors ismét a tenyerére emelt, és mind szakmailag, mind a magánéletemben minden rendben van.

Elveszítettem valakit, de betoppant az életembe Péter. Aztán a gyerekeim: fantasztikusak mindketten! A színpadon is olyan feladatok találnak meg, amelyeket imádok. Ez nekem a legjobb terápia! Mit is akarhatnék még?"mondta a Kiskegyednek a színésznő, aki éppen építkezik szerelmével. Bár sokan megpróbálták átverni, ők nem adják fel, közös otthont szeretnének.

A Dal szívtiprói: Henderson Dávid és Chase is eséllyel indul a címérthttp://www.life.hu/sztarok/20170130-a-dal-leghelyesebb-versenyzoi-szavazz-a-kedvencedre.htmlA Dal című műsort nemcsak a jó dalok miatt lehet kellemes követni, hanem a látvány miatt is. Na nem a szépen felépített stúdióra gondolunk, hanem a szereplőkre! Elsősorban a dalválasztó show férfi versenyzőit vettük górcső alá, nézzük, kik rabolhatják el idén a lányok szívét. Szavazz, ki a verseny legnagyobb szívtiprója! TV + SztárokOrigoEltűnt Damu Edina? Hónapok óta nem láttákhttp://www.life.hu/sztarok/20170131-damu-edina-honapok-ota-nem-jart-az-erdi-hazaban.htmlDamu Edina alkoholproblémái miatt nem nevelheti saját gyermekét, mivel terhessége alatt sem tudta letenni a poharat. Edina azóta sem tudott egyenesbe jönni. Szomszédai nagyon aggódnak érte, mert hónapok óta nincs mozgás a nő házában. Nem tudják, hol lehet.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andi elárulta, kivel tud összebújva aludni és az nem a Bochkorhttp://www.life.hu/sztarok/20170131-varkonyi-andi-titka-kiderult.htmlVárkonyi Andi elárulta, ki az az egyetlen személy, akivel képes összebújva aludni. Nem a párja az...TV + Sztárok--Benke Laci bácsi békét akar, szeretné ha véget érne a hadjárathttp://www.life.hu/sztarok/20170131-beket-akar-benke-laci-bacsi.htmlNagy lett a vihar Benke Laci bácsi körül. Miután sokan támadták őt, Norbi a védelmébe vette, és összecsapott Fördős Zével. A szakács azonban csak békét akar.TV + SztárokOrigoSváby András is visszatér a képernyőre? Állítják, az ATV-hez igazolhttp://www.life.hu/sztarok/20170131-svaby-andras-az-atv-nel-tehet-vissza-a-kepernyore.htmlSváby Andrást 10 évvel ezelőtt menesztették a TV2-től, addig a Napló című műsor arca volt. Azóta távol tartotta magát a képernyőtől, de úgy tűnik, hogy most visszatérhet. Állítólag az ATV-hez igazol. TV + Sztárok--Hosszú Katinka reggeli mondásástól mindenkinek jobban indul a napjahttp://www.life.hu/sztarok/20170131-hosszu-katinka-idezete-segit-a-nap-inditasaban.htmlNem túlzás kijelenteni, hogy ha Hosszú Katinka mond, vagy posztol valamit, az szinte mindig elképesztő erővel hat. Így történt ez kedden reggel is.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.