Muri Enikő lesz a Sugarloaf új énekesnője

Sugarloaf Muri Enikő énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő hírrel rukkolt elő a sztár: ő lesz a Sugarloaf új énekesnője.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, a Budapesti Operettszínház kírúgta Muri Enikőt, mert a fiatal szépség a főigazgató, Lőrinczy György külön kérése ellenére fogadta el a TV2 Ázsia Expressz című realityműsorának ajánlatát.

Enikő reagált a kirúgásával kapcsolatos hírekre, és őszintén vallott a döntése hátteréről is. Úgy tűnik, ez a műsor sokaknak mozgatja meg a fantáziáját, ugyanis Ördög Nóra is sokat tanakodott rajta, hogy elvállalja-e vagy sem.

Most pedig egy újabb bomba hírrel kavarta fel maga körül az állóvizet a tehetséges énekesnő: elárulta, hogy

ő lesz a Sugarloaf együttes vadonatúj énekesnője.

"Sziasztok! Nagy hírem van számotokra. A hétvégén történt egy nagy bejelentés és egyben egy premier. Igyekeztem titokban tartani, ameddig csak lehetett, és csak a szűk családi, baráti és szakmai társaságomat avattam be ebbe a fantasztikus dologba. Csak hogy rövidre fogjam: Az a nagyszerű megtiszteltetés ért, hogy a Sugarloaf énekesnője lettem. Meglepődtetek? Egyáltalán nem csodálkozom. De ahogyan eddig is, úgy a jövőben is Nektek és Értetek. Remélem, együtt örültök velünk, és várunk Titeket nagy szeretettel koncertjeinkre. További részletek hamarosan!
Kellemes vasárnap estét! Szeretettel ölel Titeket: Enikő"

A közösségi oldalán közzétett posztra több száz kedvelés érkezett, és rengeteg hozzászólás is. Néhány kommentelő nagyon örül Enikő örömének, mások azonban attól tartanak, tiszavirág-életű lesz Enikő karrierje a Sugarloafnál. Olyanok is akadnak, akik szerint mindennél jobban megérte volna a színháznál maradni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.