Folytatódik a vita Szabó Zsófi és Majka között: több sztár is beszállt

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
vita Szabó Zsófi Csonka András Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és édesanyja adtak interjút egy magazinnak közösen, melyben arról is szó esett, hogy Pálma asszonyt eleinte zavarta Zsolti roma származása. Majka erről a nyilatkozatról nyilvánított ki véleményt Facebook-oldalán, majd elszabadult a pokol: többen is beszálltak a vitába.

Szabó Zsófi édsanyjával adott interjút egy magazinnak, melyben arról is beszéltek, hogy a mamát eleinte zavarta Zsolti roma származása. Akkor durvult el a családi viszály, amikor kiderült, Zsófi és Zsolti összeházasodnak. Szerencsére azonban ez már csak a múlt, de Pálma asszony megjegeyezte, aggódik, ha belegondol, hogy az unokái félvérek lesznek.

Szabó Zsófi és Majka vitája folytatódik Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Ezt a mondatot emelte ki az egyik internetes újság a cikk szemlézése során, Majka pedig megdöbbent, hogy ez a mondat egyáltalán bekerülhetett egy interjúba. Privát Facebook-oldalán tette fel a kérdést a rapper, amire persze Zsófi is válaszolt. Ezzel elkezdődött az adok-kapok, amibe több sztár is beszállt.

És egyik oldal sem gondol bele, hogy mi jelent meg???!!!"

Majka és Zsófi között eldurvult a vita Forrás: TV2

csak az volt a kérdés, hogy slusszant át a biztos profi PR rostán egy nyíltan rasszista mondat anyukad szájából. Az eredeti kérdésre még mindig nem kaptam választ,

Rémesen fest Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170618-toth-vera-remesen-fest-toth-vera.htmlAz énekesnő sokkoló fotót tett közzé Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoMagyarország Szépe 2017: Koroknyai Virág lett az új szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20170618-magyarorszag-szepe-2017.htmlVasárnap este megrendezték a Magyarország Szépe verseny 2017-es döntőjét. A győztes hölgy képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. Nézzétek meg, hogy ki ő! TV + Sztárok--J.Lo mellbimbói kiszúrják a szemünkethttp://www.life.hu/sztarok/20170618-jennifer-lopez-mellbimboi.htmlA 47 éves díva nem vett fel melltartót, anélkül készített magáról egy tükörszelfit. Tűhegyes bimbóit mutogató posztja persze azóta önálló életre kelt, és felszántotta az internetet. TV + Sztárok--Tatár Csilla elárulta magát a Magyarország szépe előtthttp://www.life.hu/sztarok/20170618-magyarorszag-szepe-tatar-csilla.htmlNem kell 19:30-ig várni. A csodaszép Tatár Csilla már most elárulta, hogy milyen ruhában lesz a szépségverseny döntőjén. TV + SztárokOrigoVajna Timi egy nagyon szexis dokihoz jár kivizsgálásrahttp://www.life.hu/sztarok/20170618-vajna-timi-es-a-cicaja.htmlMint ismeretes, Vajna Timi hatalmas cicarajongó. Olyannyira, hogy saját kedvenceit, Chanelt és Szimbát Los Angelesbe is magával vitte, akiknek így nagyon kalandos az életük. TV + Sztárok--Antal Timit esküvői ruhában fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20170618-antal-timi-eskuvoi-ruhaban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, áprilisban megkérték az X-Faktor felfedezettjének a kezét. Így az sem lett volna meglepő, ha Timi máris oltár elé áll, de nem ez történt... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.