Ezúttal Erdélyi Mónikával beszélgettem a Life Tv-n futó Utazás a lelked körül című tévéműsoromban.

Te miben hiszel?

Én azt tanultam, hogy magamban higgyek, az a biztos. Majd én megteremtem magamnak azt, amit mások esetleg a Teremtőtől kérnek. Anyukám is így gondolkodik, így éli az életét, nem véletlenül lettem ilyen.

Én azt tanultam, hogy magamban higgyek, az a biztosForrás: Life.hu

Szoktál imádkozni?

Fohászkodni szoktam, imádkozni nem. Amikor kétéves volt a kisebbik lányom akkor mentünk külön az apjával. Azt hiszem, akkor lett pont vége a Mónika Show-nak is, ott volt a két gyerek, ez így egy kicsit sok volt. Egyik nap, miután lefektettem a kicsit, és jöttem le az emeletről, rám tört, hogy egyedül vagyok, kicsi vagyok, és ne bántson engem senki! És hogy ez most miért történik? Leültem a lépcsőre, elkezdtem sírni, és elkezdtem beszélgetni a Jóistennel. Azt mondtam neki, hogy nem is hiszek benne, hogy van gondviselés, mert ha lenne, akkor nem hagyna ebben a helyzetben. És azt hajtogattam, hogy én jó ember vagyok, nem bántok senkit, mindenkinek segítek, ezt most miért kapom? Nem igaz, hogy lenéz rám, és nem igaz, hogy látja. És de, mert másnap történt valami, már nem emlékszem mi, de valami pozitív dolog, ami olyan volt, mintha kisütött volna a Nap. Mintha azt mondta volna ezzel: de vagyok, és itt vagyok! Nem szoktam erről beszélgetni senkivel sem, de akár még hihetünk is Istenben. Ha úgy vesszük, akkor én is hiszek benne. Csak nem így hívom, inkább energiának, vagy ilyesminek.

Hogy állsz a reinkarnációval?

Én alapvetően hiszek benne, de konkrét bizonyítékát még nem tapasztaltam.

Leültem a lépcsőre, elkezdtem sírni, és elkezdtem beszélgetni a JóistennelForrás: RTL sajtóklub

Előfordult már, hogy jósolni próbáltál, akár magadnak?

Egy unalmas nyaralás alkalmával a kezembe akadt egy inga. Gondoltam, kipróbálom. Megmondta például azt, hogy hogy hívtak előző életemben, hogy az 1400-as években születtem, és azt is megmondta nekem, hogy azért nem született fiam, mert abban az életemben a fiam megölte a férjemet. Hát, ezt hiszem is, meg nem is! De tény, hogy én tényleg soha nem akartam fiút. Sőt, Mollika fogantatása nehezebben jött össze, kellett orvosi segítség is, és mondtam a professzornak, hogy nem lehetne, hogy lányt hozzunk össze? (nevet) Erre azt mondta, Mónika, örüljön neki, ha bármilyen gyereket összehozunk, ne válogasson! De lány lett, úgyhogy az égiek meghallgattak.

Az emberek nagy része a mélypontokon kezd el valami kapaszkodót keresni. Nálad ez nem így volt, ugye?

Ez speciel, egy nyaralás alkalmával volt. De érdekes, amikor mélyponton voltam, én inkább beiratkoztam a pszichológia szakra, az egyetemre. Innentől kezdve persze, hogy magamat gyógyítom. Sokszor megvigasztaltam saját magam. Képzeld, egyszer még egy vitát is lejátszottam magamban, elképzeltem, mit mondanék az illetőnek én, arra ő miket felelne, és hogyan oldanánk meg a helyzetet. Ettől pedig teljesen megnyugodtam. De hát mérleg vagyok, mindig békíteni akarok.

Jósolt neked valaha bárki, bármit?

Igen, sokan sokfélét, de olyan ködösek voltak ezek a jóslatok, hogy ennyi erővel én is elmehetnék jósnak. Nekem már több pasit is jósoltak, de ezek nagyon jól elbújhattak, mert nem látom őket... Egyszer egy asztrológus elemezte a képletemet, és ott több dolog is betalált.

Nekem már több pasit is jósoltakForrás: rtlklub

Móni, kevés embernél működik azonnal, ilyen pontossággal az inga, mint ahogy elmesélted. Nem gondoltál arra, hogy ezt a képességedet fejleszd? Vagy akár további módszereket kipróbálj, például az utaztatást?

Nem tudom, azt hiszem, félnék tőle, hogy ezt csak hipnózisban lehet. Én arról vagyok híres, hogy soha senkinek nem adom át az irányítást. De egy hipnózisnál át kellene.

Mónika egyedül az asztrológiához fűz némi bizalmat, ezért hozzá Gyurkó Katalin, védikus asztrológust hívtam meg. Bár nem gondolom, hogy hibáztam, Kati és Mónika nem találta meg a közös hangot.

GYK: A képleted alapján úgy gondolom, hogy erős képességed van az anyagi teremtésre, ugyanakkor jellemző lehet rád a sértődékenység, vagy az érzelmek elfojtása.

EM: Ez rám nem jellemző.

GYK: A Skorpió aszcendensed arról is szólhat, hogy az önállóságodat kell fejlesztened.

EM: Még jobban? Még ennél is jobban legyek önálló? (nevet)

GYK: De utalhat a kapcsolatoktól való függőségre és megfelelési kényszerre is.

EM: Nyilván bennem is megvan a vágy, hogy teljes életet éljek, amelyben szerepel a párkapcsolat is. De, hogy kapcsolatfüggő? Soha!

Nyilván bennem is megvan a vágy, hogy teljes életet éljekForrás: Femcafé

GYK: Egyszerűen a kapcsolatokon keresztül tanulsz, elsősorban a párkapcsolataidon keresztül, de minden, hétköznapok során teremtett kapcsolaton keresztül meg lenne az esélyed, hogy fejlődj, tanulj, ha odafigyelnél, hogy valójában mit akarnak megtanítani neked ezek a helyzetek. De mindezekben te nagyon szeretnéd átvenni a vezetői szerepet, hogy tőled függjön a szituáció kimenetele. És az az érzésem, hogy nem mindig veszed észre, hogy mi az adott helyzet tanulsága számodra.

EM: Hát, ez elképzelhető, persze... De ez mindenkivel előfordul.
...
GYK: Nem tudok neki segíteni, nincs hozzá kulcsom.