asztrológia Kína holdújév 2011 ezotéria kínai horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2011-es évtől sokat várnak az emberek, leginkább a gazdasági helyzet javulását, illetve új szövetségek kötését is - nemzetközi viszonylatban. Komoly változások ígérkeznek, akár összeütközések is, melyek végül harmóniát hoznak életünkbe. A 2011-es év második fele sok új kapaszkodót nyújt, rajtad múlik, mit tudsz tenni a siker érdekében!Nézd meg ezt is!Narancsbőr és vádligörcs: Mit árul el a lábad az egészségedről?

Patkány







Bivaly




Nektek bejönnek a horoszkópok?



Tigris




otthonod


Nyúl



esetleg diétába fogsz


Istockphoto
Istockphoto





Sárkány





családod és barátaid



Kígyó



szórakoztató






munkádban




Kecske




Istockphoto
Istockphoto





stresszen


Majom






Szerelmi életed nagyon boldog és teljes


Kakas





szakítást


Kutya





nagyszerűen feltalálod magad minden helyzetben


Disznó





szinglik

Forrás: webaruhaz.edesviz.hu
Forrás: webaruhaz.edesviz.hu
A Nyúl éve a párbeszéd, a diplomácia és - fontos kihangsúlyozni - a személyes fejlődés éve lesz. Ez utóbbi miatt sokakat foglalkoztat majd az életmódváltás. Akár egészségesebb életformát választanak, akár bővítik érdeklődési körüket, esetleg egy tanfolyamot vagy képzést kezdenek el, az év rengeteg lehetőséget kínál mindenkinek. Fontos a kezdeményezőkészség, a lehetőségek kihasználása, a képességek fejlesztése, hiszen a Nyúl éve biztató, ígéretes lehetőségeket tartogat.

Ha szeretnél még többet megtudni arról, mit tartogat számodra a kínai holdújév, rendeld meg Neil Sommerville: Kínai horoszkóp 2011 könyvét!

ezoterikus.hu

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.