Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!

horoszkóp tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!

Kos

Ha Kos vagy, tettrekészséged kiemel a szürke tömegből. Igazi harcos alkat vagy, ha cselekedni kell, nem félsz megtenni sem az első lépést, sem az azt követőeket, amíg célba nem érsz. Igazi úttörő vagy, szívesen próbára teszed a képességeidet számodra ismeretlen területeken, ahol általában sikert is aratsz. Például a művészet és a tudomány területén érhetsz el sikereket. Harcra és tettre kész természetedet például hivatásos sportolóként is kamatoztathatod, téged nem riaszt vissza a kemény munka, a fárasztó edzések, csak a győzelem és a dicsőség lebeg a szemed előtt.

iStockPhoto
iStockPhoto

Bika

Ha Bika vagy, az a legfontosabb számodra, hogy harmóniát, szépséget és hangulatot teremts magad körül. És ezzel örömet szerezz! Neked mindegy, hogy mit kell díszíteni, ajándékcsomagot, virágcsokrot, kertet, kirakatot vagy egy lakást. Kiváló lakberendező, kirakatrendező, kertépítő, dekoratőr vagy virágkötő lehetsz, a lényeg, hogy szépíthess, és a megbízóid elégedettek legyenek jó ízlésedet látva. Meglepően hangzik, de nemcsak a dekorálás megy neked, hanem remekül bánsz a pénzzel is. Szuper befektetéseid vannak, tudod, mikor mire költs, és hogy mikor kell takarékoskodni. Próbáld ki magadat a bankszektorban vagy más gazdasági területen.

Ikrek

Ha Ikrek vagy, olyan csillogó intellektussal, olyan pengeéles logikával rendelkezel, mint senki más. Minden helyzetben megtalálod a megoldást, nincs olyan nap, hogy ne pattanna ki legalább egy isteni szikra a fejedből. Egyszerre több dologra is tudsz koncentrálni, egy bizonyos szintig, utána fejvesztett kapkodásba mehet át a dolog. A legjobban a médiaiparban állod meg a helyedet, hiszen remek a beszélőkéd, könnyeden és választékosan fejezed ki magadat, bárkit képes vagy meggyőzni. Nagyon jó tolmács vagy fordító is lehetsz. Ezen kívül bármilyen pálya passzol hozzád, ahol rugalmasságra van szükség, ahol mindig új oldaladról mutatkozhatsz be.

Rák

Ha Rák vagy, empátiádra, érzékenységedre és emberszeretetedre alapozhatsz. Nagyon szereted kényeztetni az embereket, például a gyomrukon át hódítod meg őket. Érdemes ezért kipróbálnod magadat szakácsként vagy cukrászként. Első osztályú ételeiddel első falatra sikert aratsz majd. Nagyon jó tanácsadó és segítő vagy, szociális, esetleg egészségügyi területen is szép eredményeket érhetsz el.

Oroszlán

Ha Oroszlán vagy, bármely területen képes vagy kamatoztatni egyedülálló kreativitásodat. Ha kedved támad, lakást festesz, ruhát varrsz, kollázst készítesz a nyaraláson készült fotókból, vagy "összeütsz" egy háromfogásos ebédet. Tervezel és cselekszel, egyik sem esik nehezedre. Határozott, sőt, megingathatatlan vagy. Nem félsz attól, hogy ismeretlen emberek tömege előtt előadást vagy beszámolót tarts, téged sosem gyötör lámpaláz. Ne bízd el magadat, született sztár vagy, de vezető beosztásban is prímán megállod a helyedet.

Szűz

Ha Szűz vagy, akkor rend- és rendszerszereteted tehet neked nagy szolgálatot álmaid állásának megtalálásában - nemcsak az otthonod tisztán tartásában és az ügyeid intézésében nagy segítség. Alapos vagy, nem veszel el a részletekben, szinte alig vétesz hibát - az egészségügy, a pénzügy remek szakterület neked, de vállalkozóként is sikeres lehetsz. Menedzserként sem vallhatsz szégyent, hiszen nincs olyan probléma, amire ne találnál megoldást. Kitartóan, újra és újra átrágsz mindent, amíg ki nem pattan az isteni szikra a fejedből. A spontaneitást vagy fantáziát igénylő szakmák azonban teljesen távol állnak tőled, két lábbal állsz a földön.

iStockPhoto
iStockPhoto

Mérleg

Ha Mérleg vagy, olyan diplomáciai érzékkel dicsekedhetsz, mint senki más. És néha dicsekszel is. Mindig el tudod simítani a nézeteltéréseket, résztvevőként és kívülállóként is. Gondolkodtál már a szociális vagy jogi pályán? De remek tanácsadó vagy terapeuta is lehetsz. A diplomácián kívül az esztétika és a művészetek iránt vagy különösen fogékony, alkotóként és kritikusként is megállod a helyedet. Szépérzékedet a divatszakmában is kamatoztathatod. A trendszakmákban, például stylistként, divattervezőként, sminkesként vagy fodrászként lehetsz sikeres, de a lakberendezés sem áll távol tőled.

Skorpió

Ha Skorpió vagy, sokat köszönhetsz a határozott fellépésednek. De a legszimpatikusabb tulajdonságod, a lelkesedésed is jó szolgálatot tehet: ha valami érdekel, akkor csupa tűz és izzás leszel, majd cselekszel is, hogy elérd a célodat. Mindent megteszel, hogy megvalósítsd a terveidet, akár erődön felül is. Tökéletességre törekszel és maximalista vagy, szeretsz tabukat döntögetni. Ráadásul nagyon flexibilis is vagy, nálad könnyebben és gyorsabban senki sem alkalmazkodik a változásokhoz. Nem vagy született vezéregyéniség, de alkalmazottként vagy középvezetőként kiemelkedhetsz. Szuper tulajdonságaiddal és képességeiddel bármilyen szakmában sikeres lehetsz.

Nyilas

Ha Nyilas vagy, hihetetlen optimizmusod segít megtalálni az utat a karrierhegy csúcsára. Mindenben meglátod a jót, ha egy fél pohár víz van az asztalodon, az neked nem félig üres, hanem félig tele van. Akkor sem aggódsz, ha nem mennek jól a dolgaid, hanem a megoldást keresed, hogy kikeveredj a slamasztikából. A munkahelyeden te vagy a főnökeid és a kollégáid kedvence. Te pedig ezt azzal hálálod meg, hogy motiválod a munkatársaidat, mindig tudod, hogy mit kell mondanod vagy csinálnod ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki a többiekből. Toleráns vagy, igazságérzeted pedig kivételesen fejlett, született vezető vagy, bármely területen, ahol a te képességeidre van szükség.

Bak

Ha Bak vagy, te vagy a legrealistább a csillagjegyek szülöttjei között. Nem is kettő, hanem négy lábbal állsz a földön. Te sosem beszélsz a levegőbe, amit mondasz, annak sziklaszilárd alapja van. Minden információt megszerzel a témában, amin éppen dolgozol. Nem kérdéses, hogy nálad nincs alaposabb! Szívesen segítesz a kollégáidnak is, nemcsak a munkahelyi feladatokban, hanem a magánéleti problémákban is - nagyon jó tanácsadó vagy. Kiváló pénzügyi vagy gazdasági szakember lehetsz, ha a szabályok ismeretén és alkalmazásán túl kicsit rugalmasabban és kreatívabban kezeled a problémákat, keresed a megoldásokat.

Vízöntő

Ha Vízöntő vagy, különösen jól osztod be az idődet és a feladataidat. Könnyed és színes személyiség vagy, ennek ellenére sosem csúszol ki a határidőkből, nem késed le a lapzártát sem. Kitalálhattad, jól illik hozzád az újságírói szakma, ahol sok érdekes emberrel és történettel ismerkedhetsz meg. Kiváló nyelvérzékedet és kommunikációs képességedet tolmácsként vagy fordítóként is kamatoztathatod. Nem számít sokat neked a mások véleménye, az önkritikád viszont szigorú és erős. Nagyon kreatív és kíváncsi vagy, szívesen töltöd az idődet alkotással vagy kutatással. Szeretsz folyamatosan újítani és újjá alakítani. Remek tanár lehetsz, de például építészként is sikert arathatsz.

Halak

Ha Halak a csillagjegyed, számodra semmi sem lehetetlen! Elsősorban a fantáziádra alapozz, ha a hozzád illő szakmát keresed. Számtalan izgalmas és érdekfeszítő történetet találsz ki, megírod és elő is tudod adni ezeket. Ezen kívül verset írsz, rajzolsz, festesz, zenét szerzel, igazi művészlélek vagy. Emellett pedig életművésznek is kiváló vagy, pár forintból is úgy tudsz élni, mint egy király. Bármilyen munkakörben megállod a helyed, ahol kreativitásra van szükség. Sokkal fontosabb neked a versenyképes fizetésnél és a karrierépítésnél, hogy szeresd, amit csinálsz, hogy kellemes hangulat legyen a munkahelyeden, és hogy harmonikus legyen a viszony a kollégáiddal.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Még több horoszkóp:

Általános horoszkóp 2011
Mit ígérnek a csillagok januárra?
Születésnapod elárulja, mennyit kell dolgoznod 2011-ben!
Heti horoszkóp - január 3-7.
Rákapcsolnak a bolygók! 2011 az újrakezdés éve lesz?
Születésnapod elárulja, mit tartogat neked 2011!
Gazdagabbak leszünk 2011-ben?

Nagy szerelmi horoszkóp 2011-re

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.