5 kérdés a szépségről: Weisz Fanni

modell Weisz Fanni szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a szépségkirálynő még csak huszonkét éves, a bőrápolásra igyekszik odafigyelni, hiszen ezt nem lehet elég korán kezdeni. A pécsi modell hallássérülten jött a világra, ám ez nem hátráltatja abban, hogy kiálljon a jó ügyek mellett, és segítse a hátrányos helyzetű embereket. A Life.hu sorozatában ezúttal Weisz Fanni szépségtitkairól olvashattok. 

1. Van e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Anya mindig azt tanította, hogy nem szabad túl sok sminket használni, mert tönkremegy a bőröm. Elég hétköznapra, ha egy picit kihúzom a szemem, egy kis szempillaspirál, esetleg az ajkamra egy leheletnyi szájfény.

Forrás: Weisz Fanni

2. Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Az arctisztítást sosem hanyagolom el.

3. Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

A szájfény, hogy mindig puha legyen a szám. Illetve szeretem, ha nálam van a parfümöm, kézfertőtlenítő és kézkrém is.

Forrás: Weisz Fanni

4. Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Talán a felesleges plasztikai beavatkozások. Nem vagyok ellene, ha elkerülhetetlen, ám amikor túlzásba viszik, az borzalmas következményekkel járhat.

5.Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Nem követem hajszálpontosan a divatot, de persze ha van olyan, ami nagyon tetszik, azt alkalmazom. Most éppen egy kicsit vágattam elöl a hajamból, és időnként egy picit kifelé hullámosítom, szeretem a laza frizurákat.

Az 5 kérdés a szépségről sorozatunkban ismert magyar nőket kérdezünk bőrápolásról, sminkelésről. Ha kíváncsi vagy arra, mit tesz a szépségért Liptai Claudia vagy Osvárt Andrea, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.