Szuper sminktrükk júniusra: használd a zafírkéket!

smink Larion Oscar Kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre itt a nyár, próbálj ki valami egészen újat, már ami a sminkedet illeti. Larion Oscar sminkmester most mutat egy olyan árnyalatot, ami mesésen passzol szinte az összes szemszínhez, és istenien kombinálható a nyár legütősebb színeivel. 

Az indigó, a tengerészkék és farmerkék után a zafírkék a legtrendibb nyári szín. Üdítően kombinálható naranccsal, málnás pinkkel, de fenséges tud lenni korallpirossal is. A szín különlegessége, hogy a szemszín általa sokkal tisztább és átütően vibráló lesz. Elektromossággal tölti fel a tekintetet, lehetetlen elmenni mellette.

1. L'Oréal Miss Manga, 2. Lancome, 3. Mac, 4. Pupa 2590 forint, 5. KiKo Milano 5,2 euró

Készíthetsz könnyed sminket, ha egy fekete tussal húzol egy kifelé vastagodó ívelt tusvonalat, és felé pedig a zafírkék színnel duplázol. Próbáld ki kedvenc árnyalatú zafírkék szemceruzáddal: emeld ki a vízvonaladat alul, és tegyél egy keveset az alsó szempillatőhöz, finoman satírozd el a kontúrszéleket, majd szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki.

Jól passzol hozzá bármelyik kedvenc narancsos piros vagy akár rezes, narancs árnyalatú ajakrúzs. Lehetsz drámaibb, ha a zafírkék különböző árnyalataival készítesz egy füstös hatású szemfestést: ebben az esetben kontrasztosítsd egy pici feketével a szempillatövet. Fokozhatod a hatást, ha a vízvonaladat is kiemeled a kék színnel. Szempilláidat éjfekete szempillaspirállal koronázd meg. Ajkaid színe lehet természetes árnyalatú, de jól illik hozzá a málnás pink és a korallpiros rúzs is.

Ha a zafírkéket kipróbálod, rabul ejt majd kifinomultan elegáns hatása. Imádni fogod! Tekinteted kifürkészhetetlen és titokzatos lesz. Kiegészítőid színe lehet harmonizáló zafír, ha azonban élénkíteni szeretnéd megjelenésed, választhatsz hozzá narancsos darabokat is. Körmeid színe lehet málna, korall, fukszia, rubintvörös. Ragyogj!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.